Latest Posts

GP24 Inside: Bogdan Duma, cel mai tânăr pilot al GP24, care a paticipat la Campionatul Virtual FRAS.

Vizualizări: 22668

În urmă cu ceva timp, l-am cunoscut pe Bogdan, un tânăr pilot, din Cluj-Napoca, talentat în Motorsport și mă bucur să facă parte din Piloții GP24, la Campionatul Virtual organizat de cei din FRAS, felicitări îți urează Echipa GP24 și mult succes în continuare.

Oferta pentru participarea la Campionatul Digitale de circuit desfășurat sub egida FRAS, ca membru al echipei GP24, a venit din partea lui Frank. Participarea în acest Campionat a fost o experiența interesantă,dar nu poate înlocui cursele reale. Ca și feeling,consider că este mai ciudat decât într-o cursă reală.

GP24 Inside: Bogdan Duma, cel mai tânăr pilot al GP24, care a paticipat la Campionatul Virtual FRAS.

Dacă în realitate,în mașina de concurs simți forțele care acționează asupra ta la fiecare frânare,fiecare accelerare și fiecare viraj și ai un cumul de stimuli activi care te ajută să controlezi mașina,pentru participarea în Campionatul Virtual singurii stimuli sunt cei vizuali. Ca și Echipa GP24 are niște oameni faini,care iubesc automobilismul de performanță. În momentul în care vor fi permise cursele reale,vom încerca să mergem la cât mai multe,atât pe circuit cât și pe alte suprafețe de rulare.

“Visul meu este să pot ajunge mai departe, să pot participa la Campionate Internaționale în Europa și să urc tot mai sus pe podium în Motorsport”

GP24 Inside: Bogdan Duma, cel mai tânăr pilot al GP24, care a paticipat la Campionatul Virtual FRAS.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss