Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  GP24 Inside: Bogdan Duma, cel mai tânăr pilot al GP24, care a paticipat la Campionatul Virtual FRAS.

  În urmă cu ceva timp, l-am cunoscut pe Bogdan, un tânăr pilot, din Cluj-Napoca, talentat în Motorsport și mă bucur să facă parte din Piloții GP24, la Campionatul Virtual organizat de cei din FRAS, felicitări îți urează Echipa GP24 și mult succes în continuare.

  Oferta pentru participarea la Campionatul Digitale de circuit desfășurat sub egida FRAS, ca membru al echipei GP24, a venit din partea lui Frank. Participarea în acest Campionat a fost o experiența interesantă,dar nu poate înlocui cursele reale. Ca și feeling,consider că este mai ciudat decât într-o cursă reală.

  Dacă în realitate,în mașina de concurs simți forțele care acționează asupra ta la fiecare frânare,fiecare accelerare și fiecare viraj și ai un cumul de stimuli activi care te ajută să controlezi mașina,pentru participarea în Campionatul Virtual singurii stimuli sunt cei vizuali. Ca și Echipa GP24 are niște oameni faini,care iubesc automobilismul de performanță. În momentul în care vor fi permise cursele reale,vom încerca să mergem la cât mai multe,atât pe circuit cât și pe alte suprafețe de rulare.

  „Visul meu este să pot ajunge mai departe, să pot participa la Campionate Internaționale în Europa și să urc tot mai sus pe podium în Motorsport”  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss