GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: BLOMER DIETMAR, pilot al Klausenburg Retro Racing

Vizualizări: 38039

Blomer Dietmar face parte din Clubul Klausenburg Retro Racing și deține o mașină de curse Marca OPEL MANTA din anul 1972,  
Plăcerea pentru motorsport a luat naștere la începutul anilor 80, când în Germania au fost create clasele pentru semi profesional si începători De fapt,  s-a aflat care este vârsta mea?  Am început la 25 de ani la Clasa Hobby. În această perioadă, am trecut de la clasa Hobby la Oldtimer Rally unde am câștigat câteva premii. Aceasta a fost de fapt perioada, când pasiunea mea pentru mașini oldtimer a luat naștere. .
Nu poți spune că poți să alegi Motorsportul. Trebuie să simți “benzina” în sânge! Ceea este fascinant în Motorsport este tehnica utilizată, viteză, lupta bărbat contra bărbat și de a fi parte dintr-o comunitate  de oameni entuziasmați de acest sport.

GP24 Inside: BLOMER DIETMAR, pilot al Klausenburg Retro Racing
Să fiu cel mai bun în clasa mea, să construiesc relații de prietenie cu membrii Familiei Klausenburg Retro. Motorsportul este o disciplina ce implică o continuă dezvoltare în ceea ce privește specificațiile tehnice ale mașinilor și a skills-urilor proprii. Atât prin analizarea a ceea ce s-a întâmplat și prin găsirea de soluții de evitare a acestora pe viitor cât și cu sprijinul familiei mele care îmi susține pasiunea și îmi este alături mereu.
Să aleagă o clasă unde au aptitudinile și abilitățile să stăpânească atât tehnicile de conducere cât și să cunoască autoturismul. Al doilea sfat este să urmeze cursuri de pilotaj cu mașina proprie.
Dacă nu ai concurat niciodată și te prezinți la concurs cu un “Lamborghini” , iți garantez că vei fi ultimul în cursă sau vei ieși de pe pistă pentru că Motorsportul este un proces de învățare și antrenament ca și în oricare disciplină din sport. În Raliuri, ca începător nu câștigi niciodată o cursă în prima rundă.  Există diferite modalități de a-ți controla emoțiile. Unii ascultă muzică, alții se gândesc ce lucru neprevazut poate să se întâmple, însa în opinia mea startul nu e locul potrivit să ai emoții. Trebuie să fii concentrat la ceea ce urmează. Ești ca într-un tunel: vezi doar mașina ta și ruta de urmat.

GP24 Inside: BLOMER DIETMAR, pilot al Klausenburg Retro Racing

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Klausenburg Retro Racing / Fabian Robert
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES