More

  Latest Posts

  GP24 Inside: BLOMER DIETMAR, pilot al Klausenburg Retro Racing

  Blomer Dietmar face parte din Clubul Klausenburg Retro Racing și deține o mașină de curse Marca OPEL MANTA din anul 1972,  
  Plăcerea pentru motorsport a luat naștere la începutul anilor 80, când în Germania au fost create clasele pentru semi profesional si începători De fapt,  s-a aflat care este vârsta mea?  Am început la 25 de ani la Clasa Hobby. În această perioadă, am trecut de la clasa Hobby la Oldtimer Rally unde am câștigat câteva premii. Aceasta a fost de fapt perioada, când pasiunea mea pentru mașini oldtimer a luat naștere. .
  Nu poți spune că poți să alegi Motorsportul. Trebuie să simți “benzina” în sânge! Ceea este fascinant în Motorsport este tehnica utilizată, viteză, lupta bărbat contra bărbat și de a fi parte dintr-o comunitate  de oameni entuziasmați de acest sport.

  2
  Să fiu cel mai bun în clasa mea, să construiesc relații de prietenie cu membrii Familiei Klausenburg Retro. Motorsportul este o disciplina ce implică o continuă dezvoltare în ceea ce privește specificațiile tehnice ale mașinilor și a skills-urilor proprii. Atât prin analizarea a ceea ce s-a întâmplat și prin găsirea de soluții de evitare a acestora pe viitor cât și cu sprijinul familiei mele care îmi susține pasiunea și îmi este alături mereu.
  Să aleagă o clasă unde au aptitudinile și abilitățile să stăpânească atât tehnicile de conducere cât și să cunoască autoturismul. Al doilea sfat este să urmeze cursuri de pilotaj cu mașina proprie.
  Dacă nu ai concurat niciodată și te prezinți la concurs cu un “Lamborghini” , iți garantez că vei fi ultimul în cursă sau vei ieși de pe pistă pentru că Motorsportul este un proces de învățare și antrenament ca și în oricare disciplină din sport. În Raliuri, ca începător nu câștigi niciodată o cursă în prima rundă.  Există diferite modalități de a-ți controla emoțiile. Unii ascultă muzică, alții se gândesc ce lucru neprevazut poate să se întâmple, însa în opinia mea startul nu e locul potrivit să ai emoții. Trebuie să fii concentrat la ceea ce urmează. Ești ca într-un tunel: vezi doar mașina ta și ruta de urmat.

  Media Partner KRR

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: Klausenburg Retro Racing / Fabian Robert


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss