GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Aurelian Măluțan, pilot al Danny Ungur Racing

Vizualizări: 68694

 E important sa debutezi in Motorsport la o vârsta cât de frageda, evident dacă ai trecut de ea nu e capăt de lume, trebuie sa ai răbdare, sunt foarte multe de învățat atât in pilotaj cât și alte detalii cum ar fi administrarea timpului și al bugetului.
Pasiunea pentru Motorsport pot spune că o am de când mă știu, a început cu o pasiune pentru mașini care cu timpul s-au transformat în mașini de curse
Deocamdată cariera mea în Motorsport are doar două sezoane în Campionatul Național de Raliu, am participat la un total de 15 curse până în prezent și am debutat la 16 ani în 2018 la Raliul Brașovului pe un Ford Fiesta la clasa A3 făcând parte din echipa Danny Ungur Racing.
Am ales Motorsportul deoarece este singurul loc unde poți să forțezi limitele atât ale mașinii de concurs cât și ale tale.
GP24 Inside: Aurelian Măluțan, pilot al Danny Ungur Racing
În 2018, fiind sezonul de debut obiectivul a fost de a termina toate cursele, sa parcurg cât de mulți kilometri de proba specială pentru a căpăta experiența.
Iar în 2019, obiectivul a fost să terminam anul pe podiumul clasei A3 și să ne luptăm pentru titlul de Campioni la echipe Rally2. De aceea am participat la toate cele 8 etape din Campionat pentru a acumula cât de multe puncte, iar la final de an, împreuna cu copilotul meu, Fazacas Dorian am terminat pe 3 în clasamentul clasei A3 și împreuna cu Bogdan Modovan, Sergiu Rogozan și Dan Nicoschi, Alexandra Nicoschi am câștigat titlul de Campioni Naționali la echipe Rally2
Motorsportul este o pasiune, o pasiune ce leagă și creează multe prietenii, momente și amintiri frumoase. Toți piloții suntem conectați de aceasta pasiune dar după ce luam startul ne dorim același lucru, sa câștigam, asta ne face cei mai mari adversari.
GP24 Inside: Aurelian Măluțan, pilot al Danny Ungur Racing
Evident cel mai neplăcut moment este atunci când abandonezi și realizezi ca pentru tine cursa s-a terminat. Am abandonat o singură dată, dintr-un abandon tehnic, dar am mai avut și alte “evenimente” cu ieșiri în decor, în aceste momente e important să fii concentrat, să ai mașina sub control și să faci tot ce e posibil să ajungi la finish.
Emoțiile de la linia de start nu sunt genul de emoții care să nu te lase să pilotezi, e acel sentiment care îți lipsește atunci când nu ești la curse.
GP24 Inside: Aurelian Măluțan, pilot al Danny Ungur Racing
În final e timpul pentru mulțumiri, așa că vă mulțumesc GP24 pentru interviu, le mulțumesc celor care mă susțin, Părinții, Familia, Colegii din Danny Ungur Racing și sponsorilor Utilben și Sunward
De altfel mulțumesc și OLD Motorsport pentru invitația ca pilot pe circuitul Transilvania Motor Ring reprezentând Bistrița Năsăud.

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: OLD Motorsport / ABimagine.ro / Bogdan Barabas
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES