More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Aurelian Măluțan, pilot al Danny Ungur Racing

   E important sa debutezi in Motorsport la o vârsta cât de frageda, evident dacă ai trecut de ea nu e capăt de lume, trebuie sa ai răbdare, sunt foarte multe de învățat atât in pilotaj cât și alte detalii cum ar fi administrarea timpului și al bugetului.
  Pasiunea pentru Motorsport pot spune că o am de când mă știu, a început cu o pasiune pentru mașini care cu timpul s-au transformat în mașini de curse
  Deocamdată cariera mea în Motorsport are doar două sezoane în Campionatul Național de Raliu, am participat la un total de 15 curse până în prezent și am debutat la 16 ani în 2018 la Raliul Brașovului pe un Ford Fiesta la clasa A3 făcând parte din echipa Danny Ungur Racing.
  Am ales Motorsportul deoarece este singurul loc unde poți să forțezi limitele atât ale mașinii de concurs cât și ale tale.

  În 2018, fiind sezonul de debut obiectivul a fost de a termina toate cursele, sa parcurg cât de mulți kilometri de proba specială pentru a căpăta experiența.
  Iar în 2019, obiectivul a fost să terminam anul pe podiumul clasei A3 și să ne luptăm pentru titlul de Campioni la echipe Rally2. De aceea am participat la toate cele 8 etape din Campionat pentru a acumula cât de multe puncte, iar la final de an, împreuna cu copilotul meu, Fazacas Dorian am terminat pe 3 în clasamentul clasei A3 și împreuna cu Bogdan Modovan, Sergiu Rogozan și Dan Nicoschi, Alexandra Nicoschi am câștigat titlul de Campioni Naționali la echipe Rally2
  Motorsportul este o pasiune, o pasiune ce leagă și creează multe prietenii, momente și amintiri frumoase. Toți piloții suntem conectați de aceasta pasiune dar după ce luam startul ne dorim același lucru, sa câștigam, asta ne face cei mai mari adversari.

  Evident cel mai neplăcut moment este atunci când abandonezi și realizezi ca pentru tine cursa s-a terminat. Am abandonat o singură dată, dintr-un abandon tehnic, dar am mai avut și alte “evenimente” cu ieșiri în decor, în aceste momente e important să fii concentrat, să ai mașina sub control și să faci tot ce e posibil să ajungi la finish.
  Emoțiile de la linia de start nu sunt genul de emoții care să nu te lase să pilotezi, e acel sentiment care îți lipsește atunci când nu ești la curse.

  În final e timpul pentru mulțumiri, așa că vă mulțumesc GP24 pentru interviu, le mulțumesc celor care mă susțin, Părinții, Familia, Colegii din Danny Ungur Racing și sponsorilor Utilben și Sunward
  De altfel mulțumesc și OLD Motorsport pentru invitația ca pilot pe circuitul Transilvania Motor Ring reprezentând Bistrița Năsăud.

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: OLD Motorsport / ABimagine.ro / Bogdan Barabas


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss