Latest Posts

GP24 Inside: Alexandru Rusu, pilot al Klausenburg Retro Racing

Vizualizări: 28961

A început în lumea Motorsportului târziu, pe la 38 de ani, ca amator, dar această pasiune o are de când era adolescent, uitându-se la alți piloți ce participau la competiții. Mașina sa pentru competiții este o Toyota MR2, din anul 1993, iar astăzi ne dezvăluie povestea acestuia.
Pasiunea a început de când eram mic, uitându-mă la alți piloți, iar intrarea mea în această ramură a fost destul de târziu, la vârsta de 38 de ani, sunt doar amator. Am ales acest sport deoarece am visat la Motorsport de ani buni, iar având meseria de mecanic auto, îmi este mult mai ușor să înțeleg acest sport.
GP24 Inside: Alexandru Rusu, pilot al Klausenburg Retro Racing
Ca și obiective este ca să-mi depășesc propriile limite, să testez diverse modificări și tehnologii pe mașină, iar peste toate acestea este distracția. Pentru mine ca și amator, Motorsportul este motivul pentru a-mi face prieteni cu același drog în sânge, construind mașini pentru acest sport.
Cei care doriți să începeți acest spor, vă sfătuiesc să aveți o mașină bună, din toate punctele de vedere și să vă alăturați nouă, pasionaților de Motorsport. Legat de emoțiile la linia de start, cred ca fiecare dintre noi avem, depinde ând și cum le putem gestiona în așa fel încât să ne putem concentra la concurs.
Vă mulțumesc vouă GP24 pentru această promovare și lui Horațiu AngleL, Organizatorului Klausenburg Retro RacinG, pentru toată susținerea oferită și acceptarea mea în familia KRR.
GP24 Inside: Alexandru Rusu, pilot al Klausenburg Retro Racing

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Klausenburg Retro Racing / Fabian Robert
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

Latest Posts

Don't Miss