More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Alexandru Rusu, pilot al Klausenburg Retro Racing

  A început în lumea Motorsportului târziu, pe la 38 de ani, ca amator, dar această pasiune o are de când era adolescent, uitându-se la alți piloți ce participau la competiții. Mașina sa pentru competiții este o Toyota MR2, din anul 1993, iar astăzi ne dezvăluie povestea acestuia.
  Pasiunea a început de când eram mic, uitându-mă la alți piloți, iar intrarea mea în această ramură a fost destul de târziu, la vârsta de 38 de ani, sunt doar amator. Am ales acest sport deoarece am visat la Motorsport de ani buni, iar având meseria de mecanic auto, îmi este mult mai ușor să înțeleg acest sport.
  FB IMG 1570619320644
  Ca și obiective este ca să-mi depășesc propriile limite, să testez diverse modificări și tehnologii pe mașină, iar peste toate acestea este distracția. Pentru mine ca și amator, Motorsportul este motivul pentru a-mi face prieteni cu același drog în sânge, construind mașini pentru acest sport.
  Cei care doriți să începeți acest spor, vă sfătuiesc să aveți o mașină bună, din toate punctele de vedere și să vă alăturați nouă, pasionaților de Motorsport. Legat de emoțiile la linia de start, cred ca fiecare dintre noi avem, depinde ând și cum le putem gestiona în așa fel încât să ne putem concentra la concurs.
  Vă mulțumesc vouă GP24 pentru această promovare și lui Horațiu AngleL, Organizatorului Klausenburg Retro RacinG, pentru toată susținerea oferită și acceptarea mea în familia KRR.
  Media Partner KRR

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: Klausenburg Retro Racing / Fabian Robert


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss