GP24 Media

LATEST POSTS

Goodyear vor furniza anvelope și pentru European Le Mans Series

Vizualizări: 22581

Goodyear își va extinde implicarea în anduranță o data cu 2020 când va furniza pneuri și pentru ELMS, mai exact pentru clasele LMP2 și GTE. Se vor folosi aceleași pneuri care rulează deja în WEC începând cu sezonul actual.

“Goodyear este unul dintre liderii industriei în ceea ce privește dezvoltarea anvelopelor performante pentru modele sport, relatează Ben Crawley, director Goodyear Racing. “Revenirea noastră în WEC înseamnă că ne putem folosi cunoștințele și experiența într-unul dintre cele mai solicitante campionate din motorsport. Extinderea către ELMS oferă posibilitatea colaborării cu a mare varietate de mașini, echipe și piloți”.

ELMS a anunțat că începând cu 2020 toate modele GTE vor rula pe pneuri Goodyear Eagle F1 SuperSport. “Eagle F1 SuperSport RS a fost omologat pentru modelele Porsche 911 GT2 RS and GT3 RS, și se lucrează deja la dezvoltarea altor mărimi potrivite pentru modelele celorlalți constructori”, spune Crawley. “În ELMS vom oferi un set de pneuri care să asigure performanță, paritate și anduranța necesară tuturor modelelor de pe grila de start”.
Sursa: European Le Mans Series
Photocredit: Good Year
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Cosmin Milcu

Cosmin Milcu

Pasionat de mașini, anime și gaming. Optimist convins și mai mereu cu zâmbetul pe buze, iubește anduranța ca pe a doua mamă. Mare fan Porsche și probabil unul dintre puținii nebuni care să vadă integral o cursă de 24 de ore.

RELATED ARTICLES