More

  Latest Posts

  Goodyear vor furniza anvelope și pentru European Le Mans Series

  Goodyear își va extinde implicarea în anduranță o data cu 2020 când va furniza pneuri și pentru ELMS, mai exact pentru clasele LMP2 și GTE. Se vor folosi aceleași pneuri care rulează deja în WEC începând cu sezonul actual.

  “Goodyear este unul dintre liderii industriei în ceea ce privește dezvoltarea anvelopelor performante pentru modele sport, relatează Ben Crawley, director Goodyear Racing. “Revenirea noastră în WEC înseamnă că ne putem folosi cunoștințele și experiența într-unul dintre cele mai solicitante campionate din motorsport. Extinderea către ELMS oferă posibilitatea colaborării cu a mare varietate de mașini, echipe și piloți”.

  ELMS a anunțat că începând cu 2020 toate modele GTE vor rula pe pneuri Goodyear Eagle F1 SuperSport. “Eagle F1 SuperSport RS a fost omologat pentru modelele Porsche 911 GT2 RS and GT3 RS, și se lucrează deja la dezvoltarea altor mărimi potrivite pentru modelele celorlalți constructori”, spune Crawley. “În ELMS vom oferi un set de pneuri care să asigure performanță, paritate și anduranța necesară tuturor modelelor de pe grila de start”.

  Sursa: European Le Mans Series

  Photocredit: Good Year


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss