GP24 Media

LATEST POSTS

Giovinazzi nu se teme că își va pierde locul, deși nu a fost la Fiorano

Vizualizări: 10552

Antonio Giovinazzi este junior Ferrari de ceva ani deja, însă nu a avut loc la testele de la Fiorano din această săptămână și când Scuderia a căutat un înlocuitor pentru Vettel, nu a fost luat în considerare. Contractul său cu Alfa Romeo expiră la finalul anului, cu toate acestea, nu se teme că își va pierde locul.

Marcus Armstrong, Robert Schwartzman, Charles Leclerc, Carlos Sainz, Mick Schumacher, Callum Ilott și Giuliano Alesi (care a părăsit acum programul), au fost aleși să iasă pe circuitul de la Fiorano, cu monopostul SF71H, din 2018. Nu se știe de ce a fost ales Mick Schumacher (are deja un loc în F1) să participe și nu Giovinazzi.

Este foarte clar că Ferrari are mulți juniori bine pregătiți în program, care reprezintă o adevărată amenințare pentru viitorul italianului în F1. Pilotul de 27 de ani a reușit să își prelungească contractul la Alfa Romeo, datorită preferințelor lui Vasseur, totuși nu își face griji că unul dintre juniori, i-ar putea lua locul.

„Mă concentrez pe mine, asta face mereu, încerc să progresez și vom vedea ce se va întâmpla. Dacă mă gândesc la alți piloți, nu mă ajută, deci mai bine mă axez pe mine. Este visul meu să ajung la Ferrari, dar sunt conștient că Carlos și Charles vor fi acolo pentru câțiva ani. Și eu sunt parte din familie și este minunat să simt sprijinul Ferrari”, a declarat Giovinazzi.

„Acum concurez pentru Alfa Romeo și vreau să fac o treabă bună. Sunt sigur că mă descurc bine aici și vom vedea ce va aduce viitorul”, a spus Antonio pe Crash.net. Giovinazzi nu a făcut o impresie indisputabilă în ultimii ani, deci în 2021 va trebui să muncească mai mult. Piloți ca Ilott și Shwartzman, se luptă pentru un loc în F1, de asemenea.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES