More

  Latest Posts

  Giovinazzi își menține dorința de a reveni în F1 după ultima cursă „emoționantă” cu Raikkonen în Abu Dhabi

  Antonio Giovinazzi s-a retras devreme din ultima sa cursă cu Alfa Romeo. Și, deși a spus că nu a fost finalul ideal pentru mandatul său cu echipa, el a adăugat că speră să se întoarcă în F1 în curând.

  Italianul în vârstă de 27 de ani va trece la Formula E, care începe în ianuarie 2022, după trei sezoane complete în F1 în care a obținut 21 de puncte pentru Alfa Romeo. În Abu Dhabi, Giovinazzi s-a confruntat cu prima sa retragere a sezonului în turul 36 și a spus că este trist să-și vadă ultima cursă alături de Kimi Raikkonen terminându-se în acest mod.

  „Da, emoționant pentru că a fost ultima cursă cu Kimi. Sincer să fiu, a fost o plăcere să lucrez cu un pilot cu adevărat grozav ca el, o persoană cu adevărat corectă, o persoană bună, o persoană grozavă”, a spus Giovinazzi.

  „Cred că tuturor le va fi dor de el, nu vom găsi un alt Kimi în F1, sunt sigur. Trebuie să gândesc pozitiv; Nu cred că aceasta va fi ultima mea cursă în F1.”

  Yas Marina a anunțat de fapt o dublă retragere pentru Alfa Romeo, deoarece Raikkonen s-a oprit cu 10 tururi înaintea coechipierului său italian. Giovinazzi a continuat să explice că a fost o problemă la cutia de viteze care l-a oprit devreme.

  Giovinazzi

  „Este o cursă, știi. Fiabilitatea noastră a fost până acum foarte mare și nu ne-am oprit niciodată, dar ultima cursă am pierdut două mașini. Nu știu ce s-a întâmplat cu Kimi, dar sincer să fiu până în acel moment, cursa nu a fost prea rea, ne luptam cu Sebastian.

  „Nu s-a întâmplat nimic în față, așa că a fost o cursă plictisitoare până în acel moment, dar da, o problemă cu cutia de viteze, din păcate. Acum concentrare totală pentru următoarea provocare, campionatul în Formula E și în speranța că în 2023 voi putea reveni”, a spus el.

  Directorul echipei, Frederic Vasseur, a spus că şi-a dorit ca cei doi piloți ai săi să aibă un rămas bun mai jubil de la Formula 1.

  „Ne-am dorit foarte mult să le oferim piloților noștri o retragere mai bună și să încheiem sezonul cu un rezultat bun. Pe măsură ce ne îndreptăm spre extrasezon, va trebui să luăm aspectele pozitive din anul trecut și să le folosim pentru 2022.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss