More

  Latest Posts

  Giovinazzi încearcă să ignore zvonurile în timp ce se luptă să-şi păstreze locul Alfa Romeo pentru 2022

  Antonio Giovinazzi a abordat zvonurile din jurul viitorului său în timp ce se luptă să rămână pe grila F1 în 2022.

  Valtteri Bottas a apărut la începutul acestei luni când a anunțat că se va alătura Alfa Romeo anul viitor pentru a-l înlocui pe Kimi Raikkonen. Dar ce se întâmplă cu al doilea loc?

  Giovinazzi este sub presiune la Alfa, dar a răspuns cu apariții consecutive în Q3 în Olanda și Italia. Deși nu a reușit să obțină puncte în niciuna dintre curse, revenirea în formă a fost considerabilă. Întrebat înainte de Marele Premiu al Italiei dacă are vești despre viitorul său, iată cum a răspuns italianul.

  „Nimic încă, încă nu am știri, știam doar că Valtteri va fi la Alfa anul viitor, dar din partea mea nu sunt știri încă. Desigur, vreau să știu cât mai curând posibil, dar nu este decizia mea”, a spus el.

  „Știu că există deja multe zvonuri, dar nu este decizia mea, așa că mă concentrez mai mult pe performanța mea, să fac cel mai bun rezultat al meu în cursă și în calificare și apoi să văd ce se va întâmpla.”

  „Desigur, vrem la fel: să aducem cel mai bun rezultat posibil pentru echipa pe care o cunoașteți, calificându-mă pentru a fi în față şi pentru a obține puncte”, a adăugat el. „Este clar din partea mea și din partea lui Fred [Fred Vasseur, directorul echipei] ce vrem”.

  Șeful echipei Fred Vasseur este cunoscut pentru că are o listă de recruți potențiali pentru 2022, dar Robert Kubica a intervenit pentru Kimi Raikkonen – care a fost testat pozitiv pentru Covid-19 – la Zandvoort și Monza, oare va avea veteranul polonez șansa de a se alătura complet echipei după anul viitor când Raikkonen se retrage?

  „Pentru a fi sincer, este o întrebare dificilă”, a spus Kubica. „Am învățat din partea mea că totul se poate întâmpla zi de zi – pozitive, negative – așa că nu spune niciodată niciodată.

  „Dar, în mod realist, cred că există și alți piloţi care sunt mai sus în listă. Nu știu, trebuie să-l întrebi pe Fred, știi, am programul meu de curse cu curse de anduranță, pe care, bineînțeles, în mod normal îmi concentrez toată atenția acolo.

  „Orice va aduce viitorul, trebuie doar să aștept și să văd”, a conchis el.

  Deocamdată, Alfa Romeo își propune să reia P8 în campionat, dar sunt la 18 puncte în spatele Williams – cu Marele Premiu al Rusiei următor.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss