More

  Latest Posts

  Giovinazzi admite că nu îi este ușor să concureze cu îndoieli referitoare la viitorul său în F1

  Există doar un singur loc care urmează să fie ocupat pe grila F1 2022, la echipa Alfa Romeo alături de noul pilot Mercedes Valtteri Bottas. Și actualul ocupant al scaunului, Antonio Giovinazzi, a recunoscut că „nu este ușor” să concurezi fără să știi dacă el sau un alt pilot va fi cel care va ocupa locul anul viitor.

  După câteva ieșiri pentru Sauber în 2017, Giovinazzi s-a alăturat echipei Alfa Romeo cu normă întreagă în 2019, dar s-a confruntat cu întrebări în fiecare an cu privire la continuarea în echipă – lucru pe care a recunoscut, când a fost întrebat despre situația de pe Circuitul Americilor, îl întărâtase împotriva greutăților de a avea un viitor incert în F1.

  „Cu siguranță, nu este ușor”, a recunoscut Giovinazzi. „Dacă puneți această întrebare tuturor piloţilor, ei vă vor răspunde că nu este ușor; vrei să știi ce vei face anul viitor, dacă ești sau nu aici.

  „Deci nu este ideal, dar situația este acum aceasta pentru mine și voi încerca să fac tot posibilul și cu această presiune asupra mea.

  Giovinazzi

  „Dar îmi place că am menționat deja de multe ori, pentru mine, septembrie, octombrie, a fost mereu așa”, a adăugat Giovinazzi. „Întotdeauna am avut unele probleme cu ceea ce voi face în sezonul următor și asta se întâmplă și anul acesta.

  Problema nu este în mâinile mele, deci nu este decizia mea. Ceea ce pot face este să aduc rezultatele, să fiu rapid și apoi să văd ce va decide Alfa Romeo.”

  Cu siguranță, Giovinazzi nu s-a îndrăgostit de Alfa Romeo la cursa anterioară de la Istanbul, când a părut să nu asculte ordinele echipei de a schimba pozițiile cu coechipierul său, Kimi Raikkonen, care se va retrage în curând, ajungând în cele din urmă acasă abia după punctele din clasament în P11.

  Dar Giovinazzi a spus că orice ruptură a fost vindecată între el și echipă.

  „Cred că este o problemă care apare uneori și a apărut deja în trecut, dar nu-mi place, sincer să fiu, să comentez aici, îmi place doar să discut despre asta cu echipa, în interiorul echipei. Dar nu este prima dată, iar important este că acum suntem bine, totul e bine.

  Giovinazzi

  „Cred în echipa mea, ei cred în mine, așa că singurul lucru care este important acum este să luăm puncte. Aceasta este ceea ce ne dorim, noi toți, și vom încerca să facem tot posibilul deja de aici, în Austin.”

  Între timp, un zvon fierbinte care circulă în prezent este că Andretti Autosport își aliniază o ofertă pentru a prelua conducerea echipei Alfa Romeo. Dar Giovinazzi a spus că asta, la fel ca și propriul său viitor la echipă, era o chestiune care i-a scăpat de sub control.

  „Trebuie să-l întrebi pe Fred Vasseur, director al echipei Alfa Romeo”, a spus Giovinazzi când a fost întrebat despre zvonuri. „Cu siguranță, este un nume mare, un nume grozav, dar nu știu mai mult de atât. Vom vedea ce se va întâmpla, dar nu este în mâinile mele.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss