More

  Latest Posts

  Gerloff speră la un „an mai normal” în 2022

  Garrett Gerloff spune că scopul său pentru sezonul World Superbike 2022 este pur și simplu să aibă un an „mai normal” după ce a îndurat un sezon complicat.

  Pilotul american Gerloff intră în runda finală a sezonului 2021 în Indonezia, după ce a obținut până acum două podiumuri, dar o serie de incidente importante i-au perturbat campania.

  Cea mai mare dintre acestea a venit la Assen, unde Gerloff s-a ciocnit cu colegul de la Yamaha Toprak Razgatlioglu la virajul 1 – consecințele cărora el a recunoscut că au afectat bunăstarea sa mentală.

  Gerloff a marcat primul său clasament în top-5 de la acel episod luna trecută la Portimao, dar a îndurat un alt weekend frustrant data trecută la El Villicum, unde a reușit cel mai bun clasament pe locul șapte. Asta îl lasă pe pilotul GRT pe locul opt în clasament, cu doar finalul sezonului de la Mandalika rămas.

  La începutul anului, lui Gerloff i s-a înmânat un nou contract pentru a rămâne cu GRT și Yamaha în 2022, când tânărul de 26 de ani își propune să câștige o primă cursă, dar altfel să evite unele dintre problemele pe care le-a suferit în acest sezon.

  „Este plăcut să știu că ei [Yamaha] vor să continue și că avem totul finalizat pentru anul viitor”, a declarat Gerloff pentru Motorsport.com. „Este cu siguranță pozitiv și apreciez sprijinul lor și cu siguranță vreau să fac tot ce pot pentru Yamaha.

  “Cu siguranță mi-ar plăcea să câștig o cursă cel puțin. Ar fi frumos, este ceva ce speram să fac anul acesta. Adică anul acesta nu s-a terminat, dar cu siguranță mi-ar plăcea să câștig o cursă și să am doar o un an mai normal, să spunem. Asta este așteptarea, un an normal, sperăm.”

  Gerloff

  Gerloff a făcut o ieșire în MotoGP în acest sezon ca înlocuitor al accidentatului Franco Morbidelli pentru echipa Petronas SRT Yamaha de la Assen și nu a ascuns dorința lui de a trece în cele din urmă la cursele de Grand Prix cu normă întreagă.

  Cu toate acestea, pilotul texan a subliniat că speră să poată face saltul pe merit și nu doar din cauza naționalității sale.

  „Cred că pentru SUA ar fi foarte frumos [să ai un pilot american în MotoGP]”, a spus el. „Este surprinzător că nu a existat unul de atât de mult timp, dar mi-ar plăcea să fiu acel tip într-o zi.

  „Dar vreau să înțeleg totul aici [în WSBK] și să încerc să continui să mă perfecționez, pentru că vreau foarte mult să câștig cursa și nu vreau să merg la MotoGP pentru că am un pașaport bun. Vreau să merg pentru că ei mă vor acolo pentru viteză, talent, orice. Vom vedea.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Superbike găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss