GP24 Media

LATEST POSTS

Gerhard Berger: Mick Schumacher „îmi aduce aminte de Michael”

Vizualizări: 12771

Șeful DTM Gerhard Berger spune că Mick Schumacher îi aduce aminte de tatăl său, Michael, și este de părere că Mick poate reuși să ajungă în Formula 1 dacă va forma sa care i-a adus campionatul la Formula 3 va continua pe viitor.

Schumacher Jr. și-a asigurat titlul, sâmbătă, cu o cursă rămasă încă pe calendar, la 28 de ani de la victoria din Formula 3 a tatălui său, Michael.

Michael a fost cel ce l-a împins pe Mick în cariera sa de Karting, până la tragicul accident de ski din 2013, cel de șapte ori campion mondial continuând să primească îngrijire medicală și reabilitare la domiciliul său din Elveția.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Mick avea 14 ani la momentul accidentului tatălui său, și ulterior a concurat cu motto-ul „Keep Fighting (Continuă să lupți)” și „Never Give Up (Nu renunța niciodată)” pe mașina sa.

În urma cursei de sâmbătă, Berger, care a făcut schimb de locuri cu Michael Schumacher între Benetton și Ferrari înaintea sezonului F1 din 1996, ne spune: „Evident, sunt fericit pentru Mick. Acesta a triumfat, și a reușit să își câștige titlul pe termenii lui.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„În schimb, sunt foarte fericit și pentru Michael și sper că ni se va alătura în viitor în a urmări cariera lui Mick.

„Mick nu doar arată ca tatăl său, nu are doar aceiași postură și același mers, are până și antebrațele la fel, precum am observat ieri. Dar lucrul decisiv este însă: mai ales în ultimele săptămâni, că a dovedit că are și genele de pilot de curse ale tatălui său.

„Dacă va continua să producă rezultate de felul acesta, cariera sa îl va aduce în Formula 1.”pic.jpg

Story Credit: Autosport

Traducere: Adam Ioan-Cristian

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES