Latest Posts

Gerhard Berger: Mick Schumacher „îmi aduce aminte de Michael”

Vizualizări: 13250

Șeful DTM Gerhard Berger spune că Mick Schumacher îi aduce aminte de tatăl său, Michael, și este de părere că Mick poate reuși să ajungă în Formula 1 dacă va forma sa care i-a adus campionatul la Formula 3 va continua pe viitor.

Schumacher Jr. și-a asigurat titlul, sâmbătă, cu o cursă rămasă încă pe calendar, la 28 de ani de la victoria din Formula 3 a tatălui său, Michael.

Michael a fost cel ce l-a împins pe Mick în cariera sa de Karting, până la tragicul accident de ski din 2013, cel de șapte ori campion mondial continuând să primească îngrijire medicală și reabilitare la domiciliul său din Elveția.

Mick avea 14 ani la momentul accidentului tatălui său, și ulterior a concurat cu motto-ul „Keep Fighting (Continuă să lupți)” și „Never Give Up (Nu renunța niciodată)” pe mașina sa.

În urma cursei de sâmbătă, Berger, care a făcut schimb de locuri cu Michael Schumacher între Benetton și Ferrari înaintea sezonului F1 din 1996, ne spune: „Evident, sunt fericit pentru Mick. Acesta a triumfat, și a reușit să își câștige titlul pe termenii lui.

„În schimb, sunt foarte fericit și pentru Michael și sper că ni se va alătura în viitor în a urmări cariera lui Mick.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Mick nu doar arată ca tatăl său, nu are doar aceiași postură și același mers, are până și antebrațele la fel, precum am observat ieri. Dar lucrul decisiv este însă: mai ales în ultimele săptămâni, că a dovedit că are și genele de pilot de curse ale tatălui său.

„Dacă va continua să producă rezultate de felul acesta, cariera sa îl va aduce în Formula 1.”pic.jpg

Story Credit: Autosport

Traducere: Adam Ioan-Cristian

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss