More

  Latest Posts

  Gerhard Berger: Mick Schumacher „îmi aduce aminte de Michael”

  Șeful DTM Gerhard Berger spune că Mick Schumacher îi aduce aminte de tatăl său, Michael, și este de părere că Mick poate reuși să ajungă în Formula 1 dacă va forma sa care i-a adus campionatul la Formula 3 va continua pe viitor.

  Schumacher Jr. și-a asigurat titlul, sâmbătă, cu o cursă rămasă încă pe calendar, la 28 de ani de la victoria din Formula 3 a tatălui său, Michael.

  Michael a fost cel ce l-a împins pe Mick în cariera sa de Karting, până la tragicul accident de ski din 2013, cel de șapte ori campion mondial continuând să primească îngrijire medicală și reabilitare la domiciliul său din Elveția.

  Mick avea 14 ani la momentul accidentului tatălui său, și ulterior a concurat cu motto-ul „Keep Fighting (Continuă să lupți)” și „Never Give Up (Nu renunța niciodată)” pe mașina sa.

  În urma cursei de sâmbătă, Berger, care a făcut schimb de locuri cu Michael Schumacher între Benetton și Ferrari înaintea sezonului F1 din 1996, ne spune: „Evident, sunt fericit pentru Mick. Acesta a triumfat, și a reușit să își câștige titlul pe termenii lui.

  „În schimb, sunt foarte fericit și pentru Michael și sper că ni se va alătura în viitor în a urmări cariera lui Mick.

  „Mick nu doar arată ca tatăl său, nu are doar aceiași postură și același mers, are până și antebrațele la fel, precum am observat ieri. Dar lucrul decisiv este însă: mai ales în ultimele săptămâni, că a dovedit că are și genele de pilot de curse ale tatălui său.

  „Dacă va continua să producă rezultate de felul acesta, cariera sa îl va aduce în Formula 1.”pic.jpg

  Story Credit: Autosport

  Traducere: Adam Ioan-Cristian


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss