Latest Posts

George Russell vede cinci echipe cu șanse la titlu în 2022.

Vizualizări: 11243

George Russell crede că vor fi cinci echipe în lupta pentru titlu în noul sezon 2022. O campanie palpitantă în 2021 s-a încheiat cu Max Verstappen, care a cucerit primul său titlu de campion mondial într-un controversat Mare Premiu de la Abu Dhabi – dar, alături de legendara sa luptă cu Lewis Hamilton, s-a încheiat și acea eră a Formulei 1.

Mașinile vor arăta mult diferit în 2022, Formula 1 fiind hotărâtă să grupeze plutonul, facilitând astfel urmărirea mașinilor și creând astfel mai multe oportunități de depășire. Dar, având în vedere că implicarea FIA în proiectarea mașinilor este acum, fără îndoială, mai mare ca niciodată, echipele vor avea mai puține oportunități de a găsi o portiță de scăpare care riscă să submineze obiectivele de pe circuit ale noilor pretendenți.

Russell

Și, odată cu plafonarea bugetului, care va scădea cu încă 5 milioane de dolari, ajungând la 140 de milioane de dolari pentru sezonul 2022, se deschide o portiță pentru ca echipele să urce în ierarhie.

Sezonul 2021 a fost foarte mult despre Mercedes AMG F1 și Red Bull Racing când a fost vorba de imaginea titlului, dar Russell, care este acum coechipierul lui Lewis Hamilton la Mercedes AMG F1, crede că un război între cinci echipe ar putea deveni realitate în sezonul 2022 al Formulei 1.

„O echipă precum Ferrari F1, care a trecut printr-o perioadă dificilă în ultimii doi ani, va fi atât de dornică – mai ales cu această nouă schimbare de regulament – să revină în luptă, la fel ca și McLaren F1”, a declarat Russell, citat de site-ul Formulei 1. „Aceste echipe au infrastructura, talentul în cadrul departamentului de inginerie, cu piloții, de asemenea, pentru a lupta cu adevărat.

Russell

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Cred cu adevărat că sunt cinci echipe capabile să facă ceva cu adevărat special anul viitor, așa că trebuie să te ocupi de asta și cred că dezvoltarea va fi absolut esențială”. În mod firesc, atunci când are loc o astfel de schimbare în regulament, echipele au mai mult timp pe tur pentru a găsi prin inovațiile lor.

În acest sens, George Russell crede că orice echipă care începe sezonul în fruntea clasamentului nu va termina neapărat în același mod. „Nu va fi cine are cea mai rapidă mașină [la teste sau la prima cursă], ci cine reușește să înțeleagă bine mașina și poate să se dezvolte și să construiască din aceste baze pe parcursul anului”, a explicat el. „Și cred că toate echipele vor face progrese mari de la prima cursă până la finalul sezonului”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Auto Evolution
Photocredit: Formula 1 Fans Romania / Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Auto Evolution

Latest Posts

Don't Miss