More

  Latest Posts

  George Russell vede cinci echipe cu șanse la titlu în 2022.

  George Russell crede că vor fi cinci echipe în lupta pentru titlu în noul sezon 2022. O campanie palpitantă în 2021 s-a încheiat cu Max Verstappen, care a cucerit primul său titlu de campion mondial într-un controversat Mare Premiu de la Abu Dhabi – dar, alături de legendara sa luptă cu Lewis Hamilton, s-a încheiat și acea eră a Formulei 1.

  Mașinile vor arăta mult diferit în 2022, Formula 1 fiind hotărâtă să grupeze plutonul, facilitând astfel urmărirea mașinilor și creând astfel mai multe oportunități de depășire. Dar, având în vedere că implicarea FIA în proiectarea mașinilor este acum, fără îndoială, mai mare ca niciodată, echipele vor avea mai puține oportunități de a găsi o portiță de scăpare care riscă să submineze obiectivele de pe circuit ale noilor pretendenți.

  Russell

  Și, odată cu plafonarea bugetului, care va scădea cu încă 5 milioane de dolari, ajungând la 140 de milioane de dolari pentru sezonul 2022, se deschide o portiță pentru ca echipele să urce în ierarhie.

  Sezonul 2021 a fost foarte mult despre Mercedes AMG F1 și Red Bull Racing când a fost vorba de imaginea titlului, dar Russell, care este acum coechipierul lui Lewis Hamilton la Mercedes AMG F1, crede că un război între cinci echipe ar putea deveni realitate în sezonul 2022 al Formulei 1.

  „O echipă precum Ferrari F1, care a trecut printr-o perioadă dificilă în ultimii doi ani, va fi atât de dornică – mai ales cu această nouă schimbare de regulament – să revină în luptă, la fel ca și McLaren F1”, a declarat Russell, citat de site-ul Formulei 1. „Aceste echipe au infrastructura, talentul în cadrul departamentului de inginerie, cu piloții, de asemenea, pentru a lupta cu adevărat.

  Russell

  „Cred cu adevărat că sunt cinci echipe capabile să facă ceva cu adevărat special anul viitor, așa că trebuie să te ocupi de asta și cred că dezvoltarea va fi absolut esențială”. În mod firesc, atunci când are loc o astfel de schimbare în regulament, echipele au mai mult timp pe tur pentru a găsi prin inovațiile lor.

  În acest sens, George Russell crede că orice echipă care începe sezonul în fruntea clasamentului nu va termina neapărat în același mod. „Nu va fi cine are cea mai rapidă mașină [la teste sau la prima cursă], ci cine reușește să înțeleagă bine mașina și poate să se dezvolte și să construiască din aceste baze pe parcursul anului”, a explicat el. „Și cred că toate echipele vor face progrese mari de la prima cursă până la finalul sezonului”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Auto Evolution

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania / Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss