Latest Posts

George Russell poate fi o „forță galvanizantă” pentru Williams F1 în 2019

Vizualizări: 19711

Pot cei de la Williams să se regrupeze în jurul lui George Russell, țintind să urce în clasamentul F1 la anul?

Șeful deputat Williams F1, Claire William crede că George Russell poate fi o „forță galvanizantă” pentru echipa britanică în 2019.

Williams au confirmat săptămâna trecută că liderul campionatului Formula 2 și pilotul Mercedes junior, Russel, în vârstă de 20 de ani, a fost semnat pentru unul dintre locurile echipei în 2019, devenind al treilea pilot Britanic de pe grilă pentru anul viitor.

Russell îl va înlocui pe Lance Stroll, care urmează să meargă la Force India, iar cel de-al doilea loc la Williams este liber, Sirotkin fiind favoritul în cursa pentru acesta, continuându-și parteneriatul cu echipa și la anul.

Russell ajunge la Williams fără sponsorizări majore, marcând o schimbare a politicii folosite de echipă până în 2018, unde atât Stroll cât și Sirotkin au adus un număr rezonabil de sponsori cu ei.

Williams au explicat că sosirea lui Russell este o declarație cum că Williams sunt mai interesați de talentul și abilitatea unui pilot decât de interesele financiare.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Această mișcare nu ne ajuta la buget, a fost o decizia bazată pur și simplu pe talentul pe care George îl are. Asta este ce are nevoie echipa, și este un mesaj al cărui conținut este intenția noastră,” spune Williams.

„Avem nevoie de cineva în jurul căruia să construim echipa asta. Avem nevoie de o forță galvanizantă, iar George va fi exact asta pentru noi.

„Voiam pe cineva care să stea cu noi pentru mai mulți ani, și în spatele căruia toată echipa să se poată mobiliza. Acesta a fost un factor major în decizia pe care am luat-o.”

Williams sunt pe cale să termine anul 2018 în ultima poziție din clasament, reușind să adune doar 8 puncte în primele 17 curse din sezon. Acesta fiind unul dintre cele mai slabe sezoane pentru echipă în Formula 1.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss