GP24 Media

LATEST POSTS

George Russell: „Până nu ești campion mondial de Formula 1, nu e niciodată de ajuns”

George Russell
Vizualizări: 10427

George Russell și-a petrecut întreaga carieră în Formula 1 ajutând echipei Williams F1 „din spatele grilei” să facă îmbunătățiri.

George Russell, pilotul echipei Mercedes, crede că pentru orice pilot de Formula 1, nimic nu este suficient până când nu ești încoronat campion mondial. Russell și-a petrecut întreaga sa carieră în Formula 1 ajutând o echipă Williams F1 aflată la coada clasamentului să facă îmbunătățiri. Într-adevăr, echipa a înregistrat îmbunătățiri semnificative în ultimii trei ani.

George Russell

Deși pilotul britanic a fost mulțumit de modul în care a progresat împreună cu echipa, el este ferm convins că nimic nu este suficient până când nu urci pe culmile sportului. „Evident, vreau să fiu un învingător, vreau să fiu campion mondial, iar noi am petrecut tot timpul în coada grilei”, a declarat Russell într-un interviu.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„2020 a fost un an mai puternic, dar nu a fost suficient pentru noi. 2021 a fost un an mai puternic, dar nu a fost niciodată suficient”. „Când am intrat pentru prima dată în Q2, am sărbătorit mult. Și când faci asta a doua și a treia oară, asta dispare, vrei să ajungi în Q3”. „Când ești în Q3, am sărbătorit mult și am fost entuziasmați. Dar apoi vrei să fii în Q3 la fiecare alt eveniment, sau la fiecare eveniment. Până când nu ești campion mondial, nu este niciodată suficient”.

George Russell este recunoscător pentru anii petrecuți la Williams.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cu toate acestea, Russell consideră că timpul petrecut la echipa Williams a fost bine folosit. În opinia sa, faptul că a avut parte de acel timp pentru a învăța meserie în spatele grilei de start l-a ajutat. În acest fel, el ar fi fost pe deplin pregătit să profite de oportunitatea pe care i-o va oferi o echipă mai mare atunci când aceasta va apărea. Iar aceasta va sosi în cele din urmă în sezonul 2022, când va deveni pilot cu normă întreagă pentru echipa Mercedes F1.

George Russell

„Pentru mine, în mod evident, dacă ar fi să-mi dați de ales, dacă aș prefera să fiu ultimul sau P10, aș spune P10. Dar nu este o progresie liniară”. „Încă îmi învăț meseria și dacă sunt P10, tot nu sunt campion mondial, așa că nu sunt prea agitat”. „Sunt mai mult recunoscător că am reușit să îmi învăț meseria un pic sub radar și că sunt pregătit cât mai mult posibil pentru când voi avea o mașină care sper să mă ajute să realizez ceea ce vreau să realizez”.

Echipa Mercedes F1 a dezvăluit data de lansare a mașinii sale din 2022. Campioana constructorilor din 2021, care vizează un al nouălea titlu consecutiv la echipe, a anunțat marți (18 ianuarie) data lansării. Luând la social media, echipa a împărtășit un teaser. „18/2/22. Faceți cunoștință cu Mercedes-AMG F1 W13 E Performance”, au spus ei, împreună cu un grafic care descrie data.

George Russell

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES