GP24 Media

LATEST POSTS

George Russell așteaptă un răspuns de la Mercedes până la vară

Vizualizări: 10369

George Russell a fost unul dintre piloții cei mai urmăriți în ultimul sezon. După ce a fost foarte aproape de a câștiga la debut pentru Mercedes, britanicul speră să primească un răspuns de la echipa germană până la vară.

Pilotul echipei Williams a fost unul dintre piloții cei mai spectaculoși în 2020. Tânărul pilot britanic a fost foarte aproape de a obține o victorie la debutul său alături de Mercedes. Chiar și așa, el va rămâne în acest sezon alături de Williams, în ceea ce va fi cel de-al treilea sezon petrecut de gruparea britanică.

Pentru 2021, Russell și-a propus să-și demonstreze valoarea și să semneze la finalul sezonului cu o echipă de top. Tânărul pilot britanic a declarat într-un interviu acordat presei din Marea Britaniei că speră să primească un răspuns concret de la Mercedes până la începutul verii.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

“Trebuie să mă concentrez asupra a ceea ce am eu de făcut și să nu forțez nota. În trecut, am încercat să fac lucrurile să meargă, dar acum este diferit. Sunt deja pilot al academiei Mercedes de șase ani, e a doua mea familie, iar dacă voi ajunge pilotul echipei, decizia va trebui să fie naturală.” a declarat Russell.

“Aștept un răspuns până la vară. Nu ar trebui să fie mai târziu de luna august. Dacă nu se întâmplă ceva catastrofal în următoarele șase luni, Mercedes știe poziția mea. Consider că am devenit mai rapid și mai puternic de la an la an. Va trebui să vedem. Formula 1 e o afacere dificilă.” a încheiat pilotul britanic.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cu George Russell, Mercedes și Williams ne vom reîntâlni în acest weeekend atunci când este programat Marele Premiu al Bahrainului, primul GP al sezonului din Formula 1.

Sursa: Press Association
Photocredit: Williams
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES