More

  Latest Posts

  George Russell așteaptă un răspuns de la Mercedes până la vară

  George Russell a fost unul dintre piloții cei mai urmăriți în ultimul sezon. După ce a fost foarte aproape de a câștiga la debut pentru Mercedes, britanicul speră să primească un răspuns de la echipa germană până la vară.

  Pilotul echipei Williams a fost unul dintre piloții cei mai spectaculoși în 2020. Tânărul pilot britanic a fost foarte aproape de a obține o victorie la debutul său alături de Mercedes. Chiar și așa, el va rămâne în acest sezon alături de Williams, în ceea ce va fi cel de-al treilea sezon petrecut de gruparea britanică.

  Pentru 2021, Russell și-a propus să-și demonstreze valoarea și să semneze la finalul sezonului cu o echipă de top. Tânărul pilot britanic a declarat într-un interviu acordat presei din Marea Britaniei că speră să primească un răspuns concret de la Mercedes până la începutul verii.

  “Trebuie să mă concentrez asupra a ceea ce am eu de făcut și să nu forțez nota. În trecut, am încercat să fac lucrurile să meargă, dar acum este diferit. Sunt deja pilot al academiei Mercedes de șase ani, e a doua mea familie, iar dacă voi ajunge pilotul echipei, decizia va trebui să fie naturală.” a declarat Russell.

  “Aștept un răspuns până la vară. Nu ar trebui să fie mai târziu de luna august. Dacă nu se întâmplă ceva catastrofal în următoarele șase luni, Mercedes știe poziția mea. Consider că am devenit mai rapid și mai puternic de la an la an. Va trebui să vedem. Formula 1 e o afacere dificilă.” a încheiat pilotul britanic.

  Cu George Russell, Mercedes și Williams ne vom reîntâlni în acest weeekend atunci când este programat Marele Premiu al Bahrainului, primul GP al sezonului din Formula 1.

  Sursa: Press Association

  Photocredit: Williams


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss