Latest Posts

George Russell așteaptă un răspuns de la Mercedes până la vară

Vizualizări: 10806

George Russell a fost unul dintre piloții cei mai urmăriți în ultimul sezon. După ce a fost foarte aproape de a câștiga la debut pentru Mercedes, britanicul speră să primească un răspuns de la echipa germană până la vară.

Pilotul echipei Williams a fost unul dintre piloții cei mai spectaculoși în 2020. Tânărul pilot britanic a fost foarte aproape de a obține o victorie la debutul său alături de Mercedes. Chiar și așa, el va rămâne în acest sezon alături de Williams, în ceea ce va fi cel de-al treilea sezon petrecut de gruparea britanică.

Pentru 2021, Russell și-a propus să-și demonstreze valoarea și să semneze la finalul sezonului cu o echipă de top. Tânărul pilot britanic a declarat într-un interviu acordat presei din Marea Britaniei că speră să primească un răspuns concret de la Mercedes până la începutul verii.

“Trebuie să mă concentrez asupra a ceea ce am eu de făcut și să nu forțez nota. În trecut, am încercat să fac lucrurile să meargă, dar acum este diferit. Sunt deja pilot al academiei Mercedes de șase ani, e a doua mea familie, iar dacă voi ajunge pilotul echipei, decizia va trebui să fie naturală.” a declarat Russell.

“Aștept un răspuns până la vară. Nu ar trebui să fie mai târziu de luna august. Dacă nu se întâmplă ceva catastrofal în următoarele șase luni, Mercedes știe poziția mea. Consider că am devenit mai rapid și mai puternic de la an la an. Va trebui să vedem. Formula 1 e o afacere dificilă.” a încheiat pilotul britanic.

Cu George Russell, Mercedes și Williams ne vom reîntâlni în acest weeekend atunci când este programat Marele Premiu al Bahrainului, primul GP al sezonului din Formula 1.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Press Association
Photocredit: Williams
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Press Association

Latest Posts

Don't Miss