More

  Latest Posts

  George Marinescu si Arnold Caitanu iau startul in Raliul Iasului

  Ajuns la cea de-a 35-a ediție, Raliul Iașului se desfășura intre 5 și 7 septembrie și propune un număr total de 10 probe speciale (8 pentru. CNR2), desfășurate în integralitate pe drumurile de macadam din împrejurimile urbei moldovene.

  Echipajul timișorean își continua periplul stagional în cadrul categoriei CNR2, acolo unde vizează obținerea unei noi clasări de top. “Revenim pe macadam, iar asta ne face zâmbim încrezători. Revenim la Iași, iar asta face zâmbesc nostalgic, anul trecut, împreună cu Romain Gilles, acontându-ne titlul clasei 12 chiar aici. Referitor la cursa în sine, fi una complicata, probele speciale sunt foarte rapide, dar propun și câteva capcane ușor de trecut cu vederea. Cine reuși producă cel mai bun raport intre viteza și riscuri asumate, acela avea câștig de cauza în clasamentul final.” a spus Marinescu, chiar înaintea deplasării în Moldova.

  Respectând tradiția ultimilor ani, Raliul Iașului beneficia de o acoperire media extinsa, transmisiuni live urmând a fi realizate de către TVR 3.George Marinescu și Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.

  • Sursa: George Marinescu
  • Photocredit: George Marinescu

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss