Latest Posts

George Marinescu si Arnold Caitanu iau startul in Raliul Iasului

Vizualizări: 13815

Ajuns la cea de-a 35-a ediție, Raliul Iașului se desfășura intre 5 și 7 septembrie și propune un număr total de 10 probe speciale (8 pentru. CNR2), desfășurate în integralitate pe drumurile de macadam din împrejurimile urbei moldovene.

Echipajul timișorean își continua periplul stagional în cadrul categoriei CNR2, acolo unde vizează obținerea unei noi clasări de top. “Revenim pe macadam, iar asta ne face zâmbim încrezători. Revenim la Iași, iar asta face zâmbesc nostalgic, anul trecut, împreună cu Romain Gilles, acontându-ne titlul clasei 12 chiar aici. Referitor la cursa în sine, fi una complicata, probele speciale sunt foarte rapide, dar propun și câteva capcane ușor de trecut cu vederea. Cine reuși producă cel mai bun raport intre viteza și riscuri asumate, acela avea câștig de cauza în clasamentul final.” a spus Marinescu, chiar înaintea deplasării în Moldova.

Respectând tradiția ultimilor ani, Raliul Iașului beneficia de o acoperire media extinsa, transmisiuni live urmând a fi realizate de către TVR 3.George Marinescu și Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.

  • Sursa: George Marinescu
  • Photocredit: George Marinescu
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss