More

  Latest Posts

  George Marinescu si Arnold Caitanu iau startul in Raliul Harghitei

  Programata sa se desfășoare intre 11 si 13 iulie, întrecerea Harghiteana coincide cu finele primei jumătăți a Campionatului Național de Raliuri. Propunând 12 probe speciale (10 pentru C.N. Rally 2) întrecerea se anunța a fi una intens disputata, un important contingent de piloți locali promițând sa se implice in calculele pentru podiumuri.

  Echipajul timișorean va lua startul, in premiera pentru o etapa de asfalt, cu modelul Dacia Logan Cup, pus la dispoziție de către Valentin Porcisteanu Racing: “Iată-ne revenind pe asfalt, după un periplu de 2 etape pe macadamul arădean, respectiv băcăuan. Pentru noi, va fi un raliu de limitare a daunelor, întrucât deficitul de putere al mașinii este subliniat foarte ușor pe asfalt, in contrast cu ceea ce se întâmpla pe macadam. Îmi propun sa ma apropii cat mai mult de limitele dinamice ale mașinii, astfel încât sa obținem cel mai bun rezultat posibil in condițiile date.” a spus George Marinescu, in săptămâna dinaintea startului.

  Reamintim topul 5 general anual al Campionatului Național de Raliuri 2:

  1. Florian Niturad 50p
  2. Claudiu Albut 47p
  3. George Marinescu 38p
  4. Cosmin Salistean 36p
  5. Roland Csato 21p

  George Marinescu si Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.

  • Source: George Marinescu / Arnold Căițanu
  • Photocredit: George Marinescu / Arnold Căițanu

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss