Latest Posts

George Marinescu si Arnold Caitanu iau startul in Raliul Harghitei

Vizualizări: 15485

Programata sa se desfășoare intre 11 si 13 iulie, întrecerea Harghiteana coincide cu finele primei jumătăți a Campionatului Național de Raliuri. Propunând 12 probe speciale (10 pentru C.N. Rally 2) întrecerea se anunța a fi una intens disputata, un important contingent de piloți locali promițând sa se implice in calculele pentru podiumuri.

Echipajul timișorean va lua startul, in premiera pentru o etapa de asfalt, cu modelul Dacia Logan Cup, pus la dispoziție de către Valentin Porcisteanu Racing: “Iată-ne revenind pe asfalt, după un periplu de 2 etape pe macadamul arădean, respectiv băcăuan. Pentru noi, va fi un raliu de limitare a daunelor, întrucât deficitul de putere al mașinii este subliniat foarte ușor pe asfalt, in contrast cu ceea ce se întâmpla pe macadam. Îmi propun sa ma apropii cat mai mult de limitele dinamice ale mașinii, astfel încât sa obținem cel mai bun rezultat posibil in condițiile date.” a spus George Marinescu, in săptămâna dinaintea startului.

Reamintim topul 5 general anual al Campionatului Național de Raliuri 2:

  1. Florian Niturad 50p
  2. Claudiu Albut 47p
  3. George Marinescu 38p
  4. Cosmin Salistean 36p
  5. Roland Csato 21p

George Marinescu si Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.

  • Source: George Marinescu / Arnold Căițanu
  • Photocredit: George Marinescu / Arnold Căițanu
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss