Latest Posts

Gene Haas consideră că dominația echipei Mercedes a stricat spiritul Formulei 1

Vizualizări: 15807

 

2020 a fost un an plin de evenimente în Formula 1. Dincolo de titlurile categorice adjudecate de Mercedes și Lewis Hamilton și nefericita pandemie cu noul coronavirus, competiția supremă a automobilismului mondial a fost plină de suspans și de imprevizibil.

Gene Haas, proprietarul echipei Haas, a vorbit pe larg despre sezonul trecut. În 2020, Haas a fost una dintre marile deziluzii ale Formulei 1, fiind clasată abia pe locul al nouălea în clasamentul final al constructorilor.

“În 2020, Ferrari a avut un dezavantaj serios în putere. Prin urmare, era evident că toate echipele motorizate de Ferrari vor avea asemenea probleme în comparație cu Mercedes, Honda și Renault.” a declarat proprietarul echipei Haas.

“Având legăturile strânse pe care le avem cu Ferrari, dacă ei sunt lenți, noi vom fi mai lenți. Nu prea putem face mare lucru în această privință. Nu avem control asupra materialul tehnic pe care îl primim de la Ferrari. Avem încredere că Ferrari poate rezolva problema. De asemenea, Honda și Renault trebuie și ei să recupereze din deficitul față de Mercedes.” a continuat Gene Haas.

“Mercedes construiesc motoare extrem de performante și durabile și până acum nimeni nu a fost prea aproape de ei. Să fiu sincer, dominația lor a stricat spiritul Formulei 1. Până la urmă, cine vrea să vadă o cursă dacă se știe învingătorul de dinainte? Devine ridicol și plictisitor.” a concluzionat omul de afaceri american.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Haas este prezentă în Formula 1 din 2016. După patru sezoane în care echipa americană a mizat pe serviciile lui Romain Grosjean și Kevin Magnussen, pentru 2021, Haas va merge pe mâna lui Mick Schumacher și Nikita Mazepin.

Sursa: Planet F1
Photocredit: Planet F1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Planet F1

Latest Posts

Don't Miss