More

  Latest Posts

  Gene Haas consideră că dominația echipei Mercedes a stricat spiritul Formulei 1

   

  2020 a fost un an plin de evenimente în Formula 1. Dincolo de titlurile categorice adjudecate de Mercedes și Lewis Hamilton și nefericita pandemie cu noul coronavirus, competiția supremă a automobilismului mondial a fost plină de suspans și de imprevizibil.

  Gene Haas, proprietarul echipei Haas, a vorbit pe larg despre sezonul trecut. În 2020, Haas a fost una dintre marile deziluzii ale Formulei 1, fiind clasată abia pe locul al nouălea în clasamentul final al constructorilor.

  “În 2020, Ferrari a avut un dezavantaj serios în putere. Prin urmare, era evident că toate echipele motorizate de Ferrari vor avea asemenea probleme în comparație cu Mercedes, Honda și Renault.” a declarat proprietarul echipei Haas.

  “Având legăturile strânse pe care le avem cu Ferrari, dacă ei sunt lenți, noi vom fi mai lenți. Nu prea putem face mare lucru în această privință. Nu avem control asupra materialul tehnic pe care îl primim de la Ferrari. Avem încredere că Ferrari poate rezolva problema. De asemenea, Honda și Renault trebuie și ei să recupereze din deficitul față de Mercedes.” a continuat Gene Haas.

  “Mercedes construiesc motoare extrem de performante și durabile și până acum nimeni nu a fost prea aproape de ei. Să fiu sincer, dominația lor a stricat spiritul Formulei 1. Până la urmă, cine vrea să vadă o cursă dacă se știe învingătorul de dinainte? Devine ridicol și plictisitor.” a concluzionat omul de afaceri american.

  Haas este prezentă în Formula 1 din 2016. După patru sezoane în care echipa americană a mizat pe serviciile lui Romain Grosjean și Kevin Magnussen, pentru 2021, Haas va merge pe mâna lui Mick Schumacher și Nikita Mazepin.

  Sursa: Planet F1

  Photocredit: Planet F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss