More

  Latest Posts

  Gasly spune că abandonul de la Imola este cel mai dureros de până acum

  Pierre Gasly spune că abandonul din Grand Prix-ul Emilia Romagna, a fost foarte greu de digerat, deoarece simte că ar fi putut să ajungă pe podium. Totodată, pilotul AlphaTauri crede că ritmul din ultima cursă, îi aduce într-o lumină bună, pe final de sezon.

  Gasly a încheiat sesiunea de calificări de la Imola, pe poziția a 4-a, egalandu-și cea mai bună performanță, de pe vremea în care se afla la Red Bull, în 2019. Din păcate, în ciuda faptului că mecanicii au intervenit în ultimul moment la monopost, înainte de start, o problemă mecanică, l-a forțat să abandoneze, în prima parte a cursei.

  Se afla pe locul 5 în acel moment, în spatele lui Daniel Ricciardo, care a urcat pe ultima treaptă a podiumului și a lui Max Verstappen, care a fost nevoit să părăsească cursa, după ce i-a explodat pneul din dreapta-spate.

  Gasly simte că acest abandon, este cel mai dureros, din întreagă sa carieră: „Mă doare când mă gândesc. Trebuie să spun că acesta este, probabil, cel mai dureros DNF de până acum. Cu siguranță că aceste lucruri se întâmplă în motorsport și chiar daca ești în top 10 sau în afara punctelor, tot doare, dar trebuie să treci peste.”

  „Când se întâmplă pentru cei din top 5 și un potențial loc 3, clar că durează puțin mai mult până iți revii. Abia așteptam lupta cu Daniel. Cred că ar fi fost una frumoasă, mai ales, având în vedere ce ritm am avut tot weekend-ul.”

  „Din păcate cred că ni s-a terminat norocul mai devreme în Italia și nu am avut suficient și pentru Imola. Dar chiar consider că per total a fost un final de săptămână pozitiv pentru echipă.”

  Sursa: racefans.net

  Photocredit: En24 World


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss