GP24 Media

LATEST POSTS

Gasly și Hamilton, printre cei șase piloți convocați în urma incidentelor din cursa de sprint.

Vizualizări: 25224

Pierre Gasly și Lewis Hamilton se numără printre cei șase piloți convocați sâmbătă seară la comisarii sportivi în urma incidentelor din timpul cursei de Formula 1 de la Interlagos.

Pierre Gasly se află la doar două puncte de penalizare de o interdicție de participare la o cursă de F1, în urma unei serii de incidente de până acum în acest sezon, și a vorbit la începutul acestei săptămâni despre faptul că găsește situația „jenantă”. Dar Pierre Gasly va fi din nou în camera comisarilor în această seară, după ce a fost convocat pentru că ar fi condus prea încet în timpul turelor de recunoaștere până la grila de start înainte de cursa de sprint.

Gasly, Hamilton

Notele directorului de cursă, Niels Wittich, i-au informat pe piloți că trebuie să respecte timpul maxim între cele două linii ale mașinii de siguranță care a fost emis după antrenamente, așa cum este procedura standard la toate cursele, pentru a se asigura că nu rulează prea încet. O somație similară a fost dată pilotului Williams Racing Nicholas Latifi la Marele Premiu al Mexicului de acum două săptămâni, dar acesta a primit doar un avertisment, ceea ce înseamnă că Pierre Gasly ar putea evita să își adauge puncte de penalizare.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Pierre Gasly nu este singurul care se va confrunta cu o vizită la comisari după cursa de sprint de la Interlagos, trei dintre ei fiind chemați pentru o posibilă încălcare a procedurii de start. În timpul cursei de sprint, controlul cursei a observat o posibilă încălcare a regulilor de start de către Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo și Zhou Guanyu, iar comisarii au confirmat că vor investiga problema după cursă.

Aceasta ar putea lăsa îndoieli cu privire la locul al treilea ocupat de Lewis Hamilton, dar directorul tehnic al Mercedes AMG F1 pe pistă, Andrew Shovlin, a considerat că onboard-ul a arătat că Lewis Hamilton a rămas bine în interiorul grilei sale de start. „Ar putea fi legat de poziționarea în boxă, dar avem onboard-ul și se pare că suntem foarte, foarte conservatori în ceea ce privește poziționarea sa în ceea ce privește linia de traiectorie”, a declarat Shovlin la Sky Sports după calificări.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Gasly, Hamilton

„Dacă a fost o problemă cu senzorii, nu știu. Din imaginile pe care le-am văzut, nu pare să existe niciun indiciu că am fost în afara acelei cutii”. Ultimul incident investigat de comisari îi privește pe cei doi piloți alpini, Esteban Ocon și Fernando Alonso, care s-au ciocnit de două ori în primul tur al cursei de sprint. Esteban Ocon și Fernando Alonso s-au atins în virajul 4, când Esteban Ocon a plonjat în interiorul coechipierului său, numai că, după o primă analiză, comisarii au considerat că nu este nevoie de o investigație suplimentară în legătură cu cele întâmplate.

Dar ciocnirea lor pe linia dreaptă principală, unde Fernando Alonso a rămas supărat după ce și-a pierdut o parte din aripa față când a intrat în contact cu pneul spate-dreapta al lui Esteban Ocon în timp ce se alinia pentru o depășire, este investigată.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES