Latest Posts

Gasly salută un P4 „fantastic” în Mexic, deoarece AlphaTauri egalează Alpine

Vizualizări: 11473

GP-ul din Mexico City l-a făcut pe Pierre Gasly să se bucure de o alergare fără probleme până pe locul al patrulea în ziua cursei la Autodromo Hermanos Rodriguez – un rezultat care i-a permis echipei AlphaTauri a lui Gasly să egaleze rivalii Alpine, pe locul cinci în Clasamentul Constructorilor.

Ajuns în Mexic după ce a înscris doar opt puncte în ultimele patru curse, Gasly a făcut o treabă bună în calificări pentru a ocupa sâmbătă locul cinci pe grilă – în timp ce motorul Honda AlphaTauri AT02 lucra frumos pe pista de mare altitudine, Gasly a moștenit apoi locul 4 după o rotire a pole.sitter-ului Valtteri Bottas la startul cursei, cu Gasly reținând Ferrari-urile pentru a termina în aceaşi poziție la steagul în carouri.

„Sunt extrem de fericit, da”, a spus Gasly. „A fost un weekend fantastic – al cincilea la calificări și al patrulea în cursă. Totul era sub control, cu Charles Leclerc în spate și m-am putut îndepărta frumos. Am reușit toată cursa, așa că nu, doar o zi fantastică.”

Întrebat dacă a fost deosebit de satisfăcător după ultima sa formă slabă, Gasly a răspuns: „Da, exact. Mai ales în ultimele patru curse… am avut două DNF-uri, chiar dacă ritmul era acolo. Dar în acest weekend, mașina a fost acolo, am livrat ieri în calificări, am livrat astăzi în cursă și terminarea înaintea celor două Ferrari se simte întotdeauna bine.”

Gasly salută un P4 „fantastic” în Mexic, deoarece AlphaTauri egalează Alpine

Coechipierul lui Pierre, Yuki Tsunoda, a fost victima aceluiași contact care l-a prins pe Bottas, japonezul retrăgându-se după ce s-au învârtit în virajul 2.

Dar, având în vedere cele 12 puncte ale lui Gasly, AlphaTauri le-a depășit pe cele două câștigate de Alpine datorită P9-ului lui Fernando Alonso, cele două echipe rivale sunt acum la egal în Clasamentul Constructorilor – Gasly dorește acum să-i ofere șefului echipei Franz Tost acel P5 în clasament, în ceea ce ar fi cel mai înalt final al echipei vreodată.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Suntem la egalitate cu Alpine acum”, a spus Pierre, „deci este ținta mea personală să-i dau asta lui Franz, ca să pot avea un cadou frumos de Crăciun la sfârșitul anului! Așa că vom continua să insistăm pentru asta și să ne uităm la munca noastră ca echipă. Cred că avem șansele noastre și ne vom lupta până la capăt.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss