More

  Latest Posts

  Gasly primește o nouă unitate Honda pentru cursa la Grand Prix Canadian 2018

  Vizualizări: 5955

  Gasly primește o nouă unitate Honda pentru cursa la Grand Prix Canadian 2018, dar va lua sancțiuni.

  Honda a confirmat că schimbă unitatea de putere pe Toro Rosso a lui Pierre Gasly pentru a doua oară în acest weekend, ceea ce înseamnă că va suporta sancțiuni în grilă.

  Gasly a utilizat deja alocarea maximă a tuturor celor șase componente ale unității de putere: trei motoare, turbocompresoare și MGU-Hs și două MGU-Ks, magazine de energie și electronice de comandă.
  Ieri, Honda a observat o pierdere de putere în noua unitate de specificații a lui Gasly în timpul practicii, ceea ce ia determinat să-l înlocuiască pentru motorul său anterior înainte de calificare. El nu a reușit să progreseze dincolo de primul trimestru, calificându-se pe locul 16.

  “După ce ne-am întors înapoi la motorul mai vechi al mașinii lui Gasly înainte de a se califica, îl schimbăm pentru o altă unitate înainte de cursa de astăzi”, a anunțat Honda pe social media.

  “Echipa a stabilit această decizie pe poziția sa de rețea și planurile viitoare de alocare a puterii. Penalitățile înseamnă că el începe în spatele grila. ”

  Gasly a dezvăluit mai târziu că va reveni la o nouă unitate de specificații pentru cursa. El a spus ieri că a vrut unitatea modernizată înapoi în mașină “cât mai curând posibil”.

  Informațiile de la FIA au confirmat mai târziu că Gasly a luat un nou motor, turbocompresor, MGU-H și MGU-K.

  Echipa de echipă Brendon Hartley, care a reușit să folosească noua unitate în timpul calificărilor, a declarat că se așteaptă să dea un beneficiu mai mare în cursă decât în ​​calificările

  Photocredit: LAT Images

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss