More

  Latest Posts

  Gasly primește o nouă unitate Honda pentru cursa la Grand Prix Canadian 2018

  Gasly primește o nouă unitate Honda pentru cursa la Grand Prix Canadian 2018, dar va lua sancțiuni.

  Honda a confirmat că schimbă unitatea de putere pe Toro Rosso a lui Pierre Gasly pentru a doua oară în acest weekend, ceea ce înseamnă că va suporta sancțiuni în grilă.

  Gasly a utilizat deja alocarea maximă a tuturor celor șase componente ale unității de putere: trei motoare, turbocompresoare și MGU-Hs și două MGU-Ks, magazine de energie și electronice de comandă.
  Ieri, Honda a observat o pierdere de putere în noua unitate de specificații a lui Gasly în timpul practicii, ceea ce ia determinat să-l înlocuiască pentru motorul său anterior înainte de calificare. El nu a reușit să progreseze dincolo de primul trimestru, calificându-se pe locul 16.

  „După ce ne-am întors înapoi la motorul mai vechi al mașinii lui Gasly înainte de a se califica, îl schimbăm pentru o altă unitate înainte de cursa de astăzi”, a anunțat Honda pe social media.

  „Echipa a stabilit această decizie pe poziția sa de rețea și planurile viitoare de alocare a puterii. Penalitățile înseamnă că el începe în spatele grila. ”

  Gasly a dezvăluit mai târziu că va reveni la o nouă unitate de specificații pentru cursa. El a spus ieri că a vrut unitatea modernizată înapoi în mașină „cât mai curând posibil”.

  Informațiile de la FIA au confirmat mai târziu că Gasly a luat un nou motor, turbocompresor, MGU-H și MGU-K.

  Echipa de echipă Brendon Hartley, care a reușit să folosească noua unitate în timpul calificărilor, a declarat că se așteaptă să dea un beneficiu mai mare în cursă decât în ​​calificările

  Photocredit: LAT Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss