Latest Posts

Gasly optimist în legătură cu posibila testare pentru Red Bull F1 de la Abu Dhabi

Vizualizări: 10566

Gasly speră să se poată alătura echipei Red Bull puțin mai devreme și să testeze alături de ei în Abu Dhabi la sfârșitul lunii viitoare.

Pierre Gasly va urca de la Toro Rosso la echipa mare Red Bull F1 pentru anul viitor, înlocuindu-l pe Daniel Ricciardo care pleacă la Renault.

Ultima apariție a lui Gasly în culorile Toro Rosso va avea loc la Marele Premiu din Abu Dhabi în noiembrie, cu o perioadă de două zile de testare fiind planificată pentru săptămâna de după cursă.

Întrebat dacă există vreun plan pentru a testa mai devreme alături de Red Bull, Gasly a confirmat că acest lucru a fost discutat și că este optimist în legătură cu această posibilitate.

„Da, considerăm asta, dar pentru moment nu a fost nimic confirmat,” spune Gasly.

„Desigur că ar fi bine să am parte de acest prim test, chiar dacă va fi cu mașina de anul acesta, doar ca să încep să lucrez cu inginerul meu și cu echipa mea nouă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Cred că voi ști mai multe despre asta în săptămânile ce urmează.”

Gasly a mai testat pentru echipa mare a celor de la Red Bull înaintea debutului său, lucrând alături de echipă în calitate de pilot de testare și dezvoltare.

Ultima apariție pentru Gasly alături de Red Bull a fost la Marele Premiu al Ungariei de anul trecut.

Francezului i s-ar putea alătura Charles Leclerc și Kimi Raikkonen ca piloți ce vor schimba echipa pentru testul din Abu Dhabi. Leclerc fiind legat cu Ferrari iar Raikkonen cu Sauber.

Ricciardo nu va avea voie să testeze alături de Renault, decizia fiind luată de Red Bull luna trecută.

Testarea de post-sezon de la Abu Dhabi va avea loc la circuitul Yas Marina între 28 și 29 noiembrie.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss