GP24 Media

LATEST POSTS

Gasly: O greșeală a dus la unul dintre cele mai mari accidente ale mele în F1

Vizualizări: 13683

Pilotul Red Bull, Pierre Gasly a spus că o greșeală din partea sa a cauzat marele său accident din penultima zi de testare de pre-sezon F1.

Pilotul Red Bull era în al 66-lea tur când a pierdut controlul monopostului său RB15 și a lovit puternic barierele în virajul 9.

Gasly a părut să fi atins iarba de pe partea stânga a circuitului la intrarea în viraj, lucru care l-a trimis învârtindu-se cu spatele în bariere.

Pilotul a scăpat nevătămat din accident, dar, daunele majore ale mașinii i-au încheiat prematur ultima zi în noua mașină Red Bull înaintea începerii noului sezon.

„Am făcut o greșeală în virajul 9 și practic am pierdut controlul mașinii.” admite Gasly. „ A fost un accident destul de mare, unul dintre cele mai mare de până acum. Va fi o noapte lungă pentru mecanici, îmi pare rău pentru ei, cel mai important este ca mașina să fie pregătită pentru Max mâine.

„Punând accent pe pozitiv – astăzi am reușit să testăm multe lucruri și avem multe lucruri de analizat.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Șeful echipei Red Bull, Christian Horner spune că testarea de pre-sezon a lui Gasly s-a încheiat într-o manieră nefericită.

„Aceste lucruri se întâmplă iar cel mai important este că el este bine. Vom fi înapoi pe circuit mâine pentru ultima zi de testare înainte de Melbourne.”

Foto-credit: F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES