More

  Latest Posts

  Gasly: O greșeală a dus la unul dintre cele mai mari accidente ale mele în F1

  Pilotul Red Bull, Pierre Gasly a spus că o greșeală din partea sa a cauzat marele său accident din penultima zi de testare de pre-sezon F1.

  Pilotul Red Bull era în al 66-lea tur când a pierdut controlul monopostului său RB15 și a lovit puternic barierele în virajul 9.

  Gasly a părut să fi atins iarba de pe partea stânga a circuitului la intrarea în viraj, lucru care l-a trimis învârtindu-se cu spatele în bariere.

  Pilotul a scăpat nevătămat din accident, dar, daunele majore ale mașinii i-au încheiat prematur ultima zi în noua mașină Red Bull înaintea începerii noului sezon.

  „Am făcut o greșeală în virajul 9 și practic am pierdut controlul mașinii.” admite Gasly. „ A fost un accident destul de mare, unul dintre cele mai mare de până acum. Va fi o noapte lungă pentru mecanici, îmi pare rău pentru ei, cel mai important este ca mașina să fie pregătită pentru Max mâine.

  „Punând accent pe pozitiv – astăzi am reușit să testăm multe lucruri și avem multe lucruri de analizat.”

  Șeful echipei Red Bull, Christian Horner spune că testarea de pre-sezon a lui Gasly s-a încheiat într-o manieră nefericită.

  „Aceste lucruri se întâmplă iar cel mai important este că el este bine. Vom fi înapoi pe circuit mâine pentru ultima zi de testare înainte de Melbourne.”

  Foto-credit: F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss