More

  Latest Posts

  Gasly nu se teme de a face față Verstappen

  Noul pilot pentru echipa Red Bull Racing, Pierre Gasly nu are nici un fel de inhibiție în ceea ce privește măsurarea împotriva noului său coleg de echipă Max Verstappen în timpul sezonului următor.

  Anul său solid în Formula 1, cu Toro Rosso, ia adus o promovare echipei de vârf a Red Bull.

  Gasly este încă în modul de învățare, dar pilotul în vârstă de 22 de ani spune că nu se va teme de bărbatul tânăr rapid și furios care va sta pe cealaltă parte a garajului în 2019. “Nu mi-e teamă, trebuie să-mi fac un loc în echipă”, a declarat Gasly pentru Infosport + din Franța.

  “Max este evident o personalitate puternică, este bine stabilit în echipă și are mai multă experiență decât mine. “Are mai multă experiență în echipă. El este cel care este și va fi de partea mea să-mi fac locul. Nu sunt ca Daniel (Ricciardo), eu sunt altcineva. Nu sunt ca Max. Am personalitatea mea.

  Gasly sa familiarizat cu noua sa echipă la testul de după sezonul trecut din Abu Dhabi și așteaptă fără răbdare noul sezon. “Sunt entuziasmat și nu pot să aștept sezonul să înceapă”, a recunoscut el.

  “Pentru mine, este evident un pas mare in cariera mea, dar este, de asemenea, exact unde vreau sa fiu. Ambițiile mele în Formula 1 sunt cu siguranță foarte ridicate, și de când eram copil, singurul meu vis este să câștig într-o zi campionatul mondial.

  “Este doar începutul carierei mele, va trebui să continuăm să progresăm, să dezvoltăm și să câștigăm experiență.

  “Anul viitor va fi doar al doilea sezon al Formula 1, și în timp ce am învățat foarte mult în acest an, trebuie să continuu să învăț sezonul viitor”.

  Gasly, al cărui cel mai bun rezultat până în prezent în F1 este cel de-al patrulea loc obținut la Bahrain la începutul acestui an, oferă ocazia de a-și prezenta abilitățile în spatele volanului unei mașini competitive.

  “Este o mare provocare. Ei (Red Bull Racing) au fost de patru ori campioni mondiali cu Sebastian Vettel. Voi continua să mă îmbunătățesc și să fac tot ce pot, și vom vedea ce va fi posibil anul viitor.

  “Dar este cu siguranta un pas mai aproape de obiectivul meu final: castigarea campionatului mondial de la F1!”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss