Latest Posts

Gasly nu se teme de a face față Verstappen

Vizualizări: 11957

Noul pilot pentru echipa Red Bull Racing, Pierre Gasly nu are nici un fel de inhibiție în ceea ce privește măsurarea împotriva noului său coleg de echipă Max Verstappen în timpul sezonului următor.

Anul său solid în Formula 1, cu Toro Rosso, ia adus o promovare echipei de vârf a Red Bull.

Gasly este încă în modul de învățare, dar pilotul în vârstă de 22 de ani spune că nu se va teme de bărbatul tânăr rapid și furios care va sta pe cealaltă parte a garajului în 2019. “Nu mi-e teamă, trebuie să-mi fac un loc în echipă”, a declarat Gasly pentru Infosport + din Franța.

“Max este evident o personalitate puternică, este bine stabilit în echipă și are mai multă experiență decât mine. “Are mai multă experiență în echipă. El este cel care este și va fi de partea mea să-mi fac locul. Nu sunt ca Daniel (Ricciardo), eu sunt altcineva. Nu sunt ca Max. Am personalitatea mea.

Gasly sa familiarizat cu noua sa echipă la testul de după sezonul trecut din Abu Dhabi și așteaptă fără răbdare noul sezon. “Sunt entuziasmat și nu pot să aștept sezonul să înceapă”, a recunoscut el.

“Pentru mine, este evident un pas mare in cariera mea, dar este, de asemenea, exact unde vreau sa fiu. Ambițiile mele în Formula 1 sunt cu siguranță foarte ridicate, și de când eram copil, singurul meu vis este să câștig într-o zi campionatul mondial.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Este doar începutul carierei mele, va trebui să continuăm să progresăm, să dezvoltăm și să câștigăm experiență.

“Anul viitor va fi doar al doilea sezon al Formula 1, și în timp ce am învățat foarte mult în acest an, trebuie să continuu să învăț sezonul viitor”.

Gasly, al cărui cel mai bun rezultat până în prezent în F1 este cel de-al patrulea loc obținut la Bahrain la începutul acestui an, oferă ocazia de a-și prezenta abilitățile în spatele volanului unei mașini competitive.

“Este o mare provocare. Ei (Red Bull Racing) au fost de patru ori campioni mondiali cu Sebastian Vettel. Voi continua să mă îmbunătățesc și să fac tot ce pot, și vom vedea ce va fi posibil anul viitor.

“Dar este cu siguranta un pas mai aproape de obiectivul meu final: castigarea campionatului mondial de la F1!”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss