More

  Latest Posts

  Gasly: “Nu merg la Red Bull pentru a deveni al doilea pilot în spatele lui Verstappen”

  Pierre Gasly își face apariția pentru echipa de top a Red Bull în acest sezon. unde sarcina grea îi așteaptă să egaleze nivelul lui Max Verstappen.

  După doar un sezon cu Toro Rosso, Gasly face trecerea la Red Bull. Tânărul francez își dă seama că este o sarcină dificilă pentru el să îl bată pe Verstappen, dar nu va fi mulțumit de un rol secundar.

  “Am loc în echipa unuia dintre cei mai buni piloți de la moment, ceea ce reprezintă o mare provocare, va dura ceva timp înainte să fiu competitivă, dar nu voi merge la Red Bull pentru a deveni numărul 2. Asta nu este ce vreau sau cu ce sunt mulțumit “, spune Pierre Gasly.

  Diferențele dintre Toro Rosso și Red Bull sunt mari, cu performanță imediată așteptată la echipa de Formula 1 Austriacă, sperând să concureze pentru titlul mondial.

  “E nevoie de ceva timp pentru a vă obișnui, iar în Max am un coleg de echipă foarte rapid, ceea ce este interesant pentru mine, dar totuși trebuie să mă asigur că am un nivel superior”.

  Gasly nu se teme de eșec. Sezonul său trebuie să aibă o evoluție ascendentă: “Sunt sigur că se va îmbunătăți în timpul sezonului”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss