Latest Posts

Gasly: “Nu merg la Red Bull pentru a deveni al doilea pilot în spatele lui Verstappen”

Vizualizări: 11171

Pierre Gasly își face apariția pentru echipa de top a Red Bull în acest sezon. unde sarcina grea îi așteaptă să egaleze nivelul lui Max Verstappen.

După doar un sezon cu Toro Rosso, Gasly face trecerea la Red Bull. Tânărul francez își dă seama că este o sarcină dificilă pentru el să îl bată pe Verstappen, dar nu va fi mulțumit de un rol secundar.

“Am loc în echipa unuia dintre cei mai buni piloți de la moment, ceea ce reprezintă o mare provocare, va dura ceva timp înainte să fiu competitivă, dar nu voi merge la Red Bull pentru a deveni numărul 2. Asta nu este ce vreau sau cu ce sunt mulțumit “, spune Pierre Gasly.

Diferențele dintre Toro Rosso și Red Bull sunt mari, cu performanță imediată așteptată la echipa de Formula 1 Austriacă, sperând să concureze pentru titlul mondial.

“E nevoie de ceva timp pentru a vă obișnui, iar în Max am un coleg de echipă foarte rapid, ceea ce este interesant pentru mine, dar totuși trebuie să mă asigur că am un nivel superior”.

Gasly nu se teme de eșec. Sezonul său trebuie să aibă o evoluție ascendentă: “Sunt sigur că se va îmbunătăți în timpul sezonului”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss