More

  Latest Posts

  Gasly – „Meritam o șansă” despre revenirea la Red Bull în 2022

  Pierre Gasly spune că simte că merita o altă șansă de a conduce la Red Bull – insistând că forma sa de anul acesta pentru AlphaTauri a fost mai bună decât atunci când i s-a acordat ultima oară un loc la echipa de seniori.

  Gasly a fost promovat de la Toro Rosso la Red Bull în 2019, dar a fost retrogradat în echipa de juniori la mijlocul sezonului. De atunci, Alex Albon a preluat volanul – doar pentru a fi înlocuit de fostul pilot Racing Point Sergio Perez în 2021.

  Dar francezul a strălucit, după ce a urcat pe podium în acest sezon și în 2019, câștigând Marele Premiu al Italiei din 2020.

  Cu Perez stabilit să rămână la Red Bull, cu o prelungire a contractului, văzându-l conducând pentru echipă până în 2022, Gasly a fost întrebat dacă merita o chemare la Red Bull.

  „Da, cred că am evoluat la un nivel foarte bun în acest sezon, mai bun decât în 2018, când mi s-a oferit ocazia, performând la un nivel mai bun, mai experimentat și pe baza acestui an aș fi putut merita o șansă”, a spus Gasly.

  „Dar aceasta este decizia, nu mă oprește motivația, am fost în poziția lui Sergio, face parte, evident, dintr-o perspectivă de carieră.”

  „Scopul meu este să fiu în Red Bull și nu există nicio surpriză în asta, vreau să fiu într-o mașină care să-mi permită să lupt pentru victorii și podiumuri”, a adăugat el.

  Red bull

  „Aceasta va fi întotdeauna ținta, pentru asta lucrez în fiecare dimineață, lucrez la mine, încercând să fiu un pilot mai bun pentru a câștiga curse și acesta este obiectivul.

  „Așadar, au luat decizia, mă bucur pentru ei că au un sezon foarte reușit. Voi continua să fac presiuni și voi încerca să îmi iau șansa în viitor, pentru că asta îmi doresc, să lupt pentru un Campionat Mondial.”

  Atât de stelară a fost forma sa, Gasly are 74 de puncte și mai are nevoie de încă unul pentru a-și eclipsa recordul de 75 din 2020 pentru AlphaTauri. El ar putea realiza acest lucru în Marele Premiu al Statelor Unite din acest weekend.

  „Nu am avut încă nicio cursă grozavă în Austin, cea mai bună pe care am făcut-o a fost P10 ultima oară când am fost acolo”, a declarat Gasly.

  “Nu mă îngrijorează în mod deosebit, deoarece mașina noastră funcționează bine peste tot în acest moment și trebuie doar să evităm orice probleme care așteaptă să ne pândească, astfel încât să putem continua să ne apropiem de Alpine în campionat.”

  AlphaTauri se află la 12 puncte în spatele Alpine în lupta pentru locul cinci în clasament, ceea ce ar reprezenta cel mai bun final de campionat pentru ei (sau încarnarea lor anterioară Toro Rosso) dacă reușesc să eclipseze echipa anglo-franceză.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss