Latest Posts

Gasly: Marko este foarte direct, dar asta nu înseamnă că sunt de acord cu el.

Vizualizări: 11966

Deși Pierre Gasly apreciază stilul direct al lui Helmut Marko, francezul a recunoscut recent că nu este întotdeauna de acord cu ceea ce are de spus consultantul Red Bull Racing.

Pierre Gasly este unul dintre numeroșii piloți de Formula 1 care au trecut prin programul de pilotaj al Red Bull Racing, gestionat de nemilosul Helmut Marko, austriacul nu se gândește niciodată de două ori înainte de a da afară un pilot, mai ales dacă simte că acesta nu dă randament.

Pierre Gasly a fost promovat celebru de la Toro Rosso (acum AlphaTauri) la Red Bull Racing în 2019 pentru a-l înlocui pe Daniel Ricciardo, la vremea respectivă, care se afla la Renault F1, dar a fost trimis la plimbare la mijlocul acelui sezon după ce nu a reușit să livreze alături de Max Verstappen și a primit o a doua șansă la vechea sa echipă.

Gasly

De atunci, Pierre Gasly a fost în mare formă, câștigând chiar și o cursă pentru AlphaTauri, Marele Premiu al Italiei din 2020, și a fost vocal în legătură cu aspirațiile sale de a obține o nouă șansă la Red Bull Racing, ceea ce necesită, printre alți factori, obținerea aprobării de la Dr. Helmut Marko.

Nu există niciun filtru cu Helmut Marko.

„Mă înțeleg bine cu el”, a declarat Pierre Gasly pentru RN365 despre relația sa cu Helmut Marko. „Este o persoană foarte directă, ceea ce este bine, pentru că nu există niciun filtru. Asta nu înseamnă că sunt întotdeauna de acord cu ceea ce spune, dar ceea ce apreciez și respect cu adevărat este că își spune întotdeauna părerea și ceea ce gândește. Nu pierzi timpul vorbind cu el, pentru că știi exact unde vrei să ajungi, iar eu chiar apreciez asta”, a recunoscut el.

Pilotul în vârstă de 26 de ani a continuat să explice modul în care abordează cariera sa de pilot de top, așteptând cu nerăbdare să aibă o nouă șansă într-un scaun de top, și anume Red Bull Racing. „Ca pilot, cred că abordarea și mentalitatea este întotdeauna să faci tot ce e mai bun cu mașina pe care o ai”, a spus Pierre Gasly. „Cred că este important să muncești foarte mult. Muncești toată viața ta pentru un singur lucru, să fii cea mai bună versiune a ta și cel mai bun pilot care poți fi”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Gasly

„Este important să obținem și instrumentele potrivite pentru a demonstra acest lucru. Obiectivul meu este să câștig curse, iar pentru a câștiga curse ai nevoie de o mașină care să fie capabilă să câștige curse”, a adăugat Pierre Gasly. „În acest moment, capul meu este în încercarea de a face tot ce este mai bun din mașina pe care o am acum, pentru că asta va face diferența pentru ceea ce se va întâmpla în următorii ani”, a susținut pilotul AlphaTauri.

Helmut Marko: S-ar putea să-l pierdem pe Pierre Gasly, dar nu ne dorim asta

În cadrul unui interviu acordat publicației germane formel1.de, Helmut Marko a discutat despre situația lui Pierre Gasly în cadrul programului de piloți al Red Bull Racing, admițând că trebuie să se țină cont de faptul că firma producătoare de băuturi energizante are un contract cu Sergio Perez, pilotul mexican fiind la al doilea sezon cu echipa.

„Trebuie să comparăm performanțele celor doi piloți”, a declarat Helmut Marko, deoarece se pare că Sergio Perez are un start bun în sezonul 2022, obținând chiar pole position la Marele Premiu al Arabiei Saudite. „Cu Sergio Perez mai avem timp până la jumătatea acestui an pentru a-i evalua performanțele, în timp ce cu Pierre Gasly avem un contract până în 2023”, a adăugat el.

Gasly

Ținând cont de faptul că Pierre Gasly face presiuni pentru a avea o a doua șansă într-o mașină Red Bull Racing, Helmut Marko a declarat: „Este clar că, dacă nu îi putem oferi lui Pierre Gasly o mare oportunitate la finalul contractului său, probabil că îl vom pierde. Și nici noi nu ne dorim acest lucru”, a recunoscut austriacul în vârstă de 78 de ani.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP247
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP247

Latest Posts

Don't Miss