GP24 Media

LATEST POSTS

Gasly – Luptele cu McLaren şi Ferrari au oferit „altfel de emoție”

Gasly
Vizualizări: 14918

Pierre Gasly spune că șansa ca AlphaTauri să lupte în mod regulat cu McLaren și Ferrari în Formula 1 anul acesta i-a oferit un „altfel de emoție”.

Gasly a marcat mai multe puncte în 2021 decât în oricare dintre cele trei sezoane anterioare complete de F1, terminând pe locul nouă în clasament cu 110 de puncte.

Deși Gasly nu și-a putut emula victoria şocantă la Monza din 2020, francezul a ajuns pe podium în Azerbaijan și a fost în afara primilor 10 în doar trei curse în care a văzut steagul în carouri.

AlphaTauri a pierdut pe scurt în fața echipei Alpine în lupta pentru locul cinci în campionatul constructorilor, terminând cu 13 puncte în urmă.

Gasly a spus că, deși a fost „dificil” să vezi un decalaj atât de mic care separă echipele la sfârșitul unui sezon lung, el și-a luat încurajări de la modul în care a evoluat AlphaTauri pe parcursul campaniei.

„Ceea ce am realizat ca echipă, când ne uităm la toți anii anteriori ai AlphaTauri și Toro Rosso, este incredibil”, a spus Gasly.

„Așa că sunt foarte mândru de acești tipi și, de asemenea, am speranță pentru anul viitor și pentru ceea ce putem realiza. Pentru că au demonstrat anul acesta că pot performa la niveluri foarte înalte.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Gasly - Luptele cu McLaren şi Ferrari au oferit „altfel de emoție”

Deși Gasly nu credea că 2021 a depășit 2020 ca fiind cel mai bun sezon al său în F1, spunând că „nimic nu poate învinge acest sentiment de câștig”, șansa de a se lupta în mod regulat cu liderii de mijloc Ferrari și McLaren l-a ținut motivat.

„Ca un întreg sezon, 22 de curse, trebuie să spun că mi-au plăcut toate cele 22”, a spus Gasly.

„A veni într-un weekend de cursă știind că vei lupta pentru puncte, că vei lupta cu Ferrari și McLaren, este altfel de emoție.

„Trebuie să spun că mi-a plăcut tot anul și sper cu adevărat că va fi la fel şi anul viitor.”

Alpine a reușit să se îndepărteze de AlphaTauri în lupta pentru locul cinci la sfârșitul anului, sporit de podiumul lui Fernando Alonso și de alergarea lui Esteban Ocon pe locul cinci în Qatar. Ocon a marcat și o victorie șoc pentru echipă în Ungaria, ajutând-o să ocupe locul 5.

Gasly a glumit că este „păcat că nu scoatem cel mai bun și cel mai rău rezultat al anului”, dar i-a lăudat pe cei de la Alpine pentru că au făcut „o treabă bună”.

„Cred că ne-am descurcat foarte bine și am fi putut termina pe locul cinci, dar asta nu s-a întâmplat”, a spus francezul.

„Sunt încă foarte mândru de ceea ce am realizat. Știi, 110 puncte, nu se întâmplă foarte des cu Alpha Tauri. M-am bucurat mult de acest sezon.

„Știu că anul viitor ar putea fi foarte diferit. Ar putea fi la fel, poate fi mai bine, poate fi mai rău. Dar la sfârșitul zilei, sunt doar fericit că am văzut echipa performând în acest fel, pentru că îmi dă speranță pentru anul viitor.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES