Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  GASLY ÎN FRUNTEA GRILEI DE TIMPI ÎN ULTIMUL ANTRENAMENT DIN MARELE PREMIU AL AZERBAIJANULUI

  Pierre Gasly, de la AlphaTauri, a venit de nicăieri pentru a conduce confortabil cea de-a treia sesiune de antrenamente în faţa lui Sergio Perez de la Red Bull, în timp ce Lewis Hamilton a adus o speranță pentru Mercedes, ajungând pe locul al treilea după o zi de vineri dezastruasă. Dar marea poveste a sesiunii a fost Max Verstappen de la Red Bull care a lovit dureros parapetul din virajul 15 la jumătatea sesiunii, scoțând un steag roșu.

  Verstappen împingea anvelopele dure, dar nu a reușit să încetinească suficient pentru virajul 15, alunecând în perete într-un mod similar cu Charles Leclerc în FP2 ieri.

  Verstappen nu a reușit să facă manevre de întoarcere și a fost forțat să iasă afară, scoțând un steag roșu pe măsură ce RB16B-ul a fost recuperat – Verstappen a pierdut ultimele 35 de minute de rulare, cu Red Bull sperând că mașina lui va necesita reparaţii minime şi va fi gata de calificare.

  Asta l-a lăsat pe Pierre Gasly de la AlphaTauri să conducă ședința cu 0,344 de la al doilea Red Bull al lui Sergio Perez – francezul arătând o răsucire frumoasă a ritmului, întrucât a oprit cronometrul la 1m 42,251s, cu aproximativ o zecime mai lent decât cel mai rapid timp al lui Perez din FP2 de vineri.

  Hamilton a petrecut o mare parte din sesiune în P17, dar a fost ușurat să meargă pe P3, cu câteva minute din sesiune rămase – deși Mercedes a estimat că turul său, care era cu 0.446s mai lent decât al lui Gasly, a beneficiat de șase zecimi din plasa lui Perez.

  Charles Leclerc și Carlos Sainz s-au aliniat al patrulea și al cincilea pentru Ferrari, înaintea liderului McLaren Lando Norris în locul șase. Fernando Alonso și-a menținut forma din FP2 pentru a ocupa locul al șaptelea, înaintea celui de-al doilea AlphaTauri al lui Yuki Tsunoda, al doilea alpin al lui Esteban Ocon și al câștigătorului McLaren din 2017 din Baku, Daniel Ricciardo, care era la 1.306 de liderul fişei de timpi.

  Acest top 10 ar fi putut fi distorsionat după ce George Russell de la Williams a întâmpinat o problemă la FW43B-ul său, în timp ce mulți erau în tururi de simulare de calificare, Russell ajungând pe locul 18.

  Cu toate acestea, Sebastian Vettel de la Aston Martin a fost al 11-lea – Vettel alunecând pe drumul de evacuare la virajul 15 în primul său tur lansat – cu colegul său de echipă Lance Stroll pe locul 12 înaintea celui de-al doilea Mercedes al lui Valtteri Bottas, care încă nu a reuşit să egaleze ritmul coechipierului său în acest weekend.

  Kimi Raikkonen a fost al 14-lea, înaintea lui Verstappen, care s-a clasat pe locul 15 după alergarea sa de anvelope. Nicholas Latifi a depășit un off în virajul 3 pentru a ocupa locul 16, înaintea lui Antonio Giovinazzi, Russell și a celor două mașini Haas ale lui Mick Schumacher și Nikita Mazepin, ambele mașini depășind ritmul final, cu Mazepin care a frecat parapetul din virajul 15 la sfârşitul sesiunii.

  Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare? Dacă reușești, noi te premiem!
  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.
  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss