Latest Posts

Gasly ia în considerare “toate opțiunile” după ce Perez a obținut un nou contract cu Red Bull F1

Vizualizări: 12966

Pierre Gasly spune că ia acum în considerare “toate opțiunile” pentru viitorul său pe termen lung în Formula 1, după decizia conducerii echipei Red Bull Racing de a-i reînnoi contractul lui Sergio Perez

Pilotul Francez a sperat să se întoarcă la echipa principala Red Bull Racing după ce a revenit în formă la echipa soră AlphaTauri, dar această ușă pare să fie ferm închisă după ce echipa din Milton Keynes s-a înțeles recent cu Sergio Perez  despre reînnoire contractului sau până la sfârșitul anului 2024. În timp ce Pierre Gasly mai are încă un an de contract pentru a concura la echipa AlphaTauri, dincolo de această perioadă, el spune că lucrurile sunt mult mai deschise – iar asta ar putea însemna să părăsească complet familia Red Bull Racing.

Pe fondul întrebărilor legate de perspectivele pe termen lung ale lui Daniel Ricciardo la McLaren F1, Pierre Gasly a fost deja indicat ca un pretendent la un loc alături de Lando Norris începând cu 2024. Vorbind pentru prima dată de la anunțul privind noul contract al lui Sergio Perez, Pierre Gasly a declarat la Baku că este mai deschis în privința viitorului său pe termen lung în Formula 1. Având în vedere că toate locurile de la cele 3 echipe de top sunt ocupate pe termen lung de piloți actuali și viitori, McLaren F1 pare a fi cea mai bună opțiune posibilă.

Gasly, Perez

Întrebat de presei dacă, în calitate de pilot foarte bine cotat, acest lucru îl plasează într-o poziție puternică pe piața piloților, Pierre Gasly a spus: „Nu știu dacă se poate numi asta o poziție puternică. Dar în acest moment, cu siguranță, dincolo de 2023, iau în considerare toate opțiunile, deoarece nu am nimic dincolo de asta. Așa că, deocamdată, este, vom vedea. Acestea sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm cu Helmut Marko. Evident, ei vor să mă păstreze și vor să mă mențină în program. Dar, așa cum am spus, trebuie să vedem cum să facem să funcționeze acest lucru, iar discuțiile normale sunt în curs de desfășurare”.

Pierre Gasly a declarat că înțelege pe deplin de ce echipa Red Bull Racing s-a angajat cu Sergio Perez și că ceea ce este important în acest moment este să înțeleagă mai bine unde văd șefii săi viitorul său pe termen lung.

„Pentru mine, este logic”, a spus el despre apelul lui Sergiu Perez de către Red Bull Racing. „Nu este ca și cum ar fi fost o surpriză, pentru că sunt o persoană foarte obiectivă. Și pe baza a ceea ce așteaptă de la al doilea pilot, Sergio Perez bifează toate căsuțele. Face un sezon extraordinar. Are performanțe foarte bune în acest sezon. Este rapid, are ceva susținere din punct de vedere financiar, o experiență bună și se potrivește bine echipei. Așa că nu e ca și cum ar fi fost o surpriză pentru mine”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Gasly, Perez

„Dar, evident, pe de altă parte, impactul pe care îl are asupra carierei mele și cu ambițiile pe care le am este evident afectat. Așa că despre asta discutăm în acest moment cu Helmut Marko, pentru a găsi, evident, ceea ce este cel mai bine pentru noi toți și cum mergem mai departe de acolo”. Deși este dezamăgit de faptul că știe că nu există șanse imediate la Red Bull Racing, salută faptul că decizia a fost luată la momentul potrivit, ceea ce înseamnă că există mai multă claritate în ceea ce privește situația pe termen lung.

„Cred că este bine”, a spus Pierre Gasly. „Este întotdeauna bine să ai claritate și să știi ce se întâmplă. Nu vrei să ajungi în situația în care, în noiembrie sau decembrie, să știi apoi că se întâmplă lucruri. Așa că, din acest punct de vedere, este mai bine”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss