More

  Latest Posts

  Gasly este sigur că Honda „va da totul, până în ultimul moment”

  Pierre Gasly nu este îngrijorat de performanța celor de la Honda, din ultimul lor sezon în Formula 1. El crede că aceștia vor depune la fel de mult efort, ca și până acum, deși la finalul anului se retrag din sport.

  „Cred că au planuri bune pentru 2021. Cunosc câteva dintre ele și sună bine, dar nu vreau să vorbesc în locul lor. Aștept să văd timpul pe tur și performanța pe pistă, înainte de a mă entuziasma prea tare. Dar știu că Honda muncește mult și sunt sigur că va da totul, până în ultimul moment, chiar dacă pleacă la finalul acestui an. Eșecul nu face parte din mentalitatea lor.

  Vor lupta până la final. Cred că ei încearcă în mod constant să îmbunătățească pachetul. În Abu Dhabi, Max a luat pole-ul, de sub nasul celor de la Mercedes, toate cele 4 monoposturi Honda au ajuns în Q3, am fost la un nivel destul de decent. Desigur că dacă vom avea și mai mult în 2021, va fi și mai bine”, a relatat Gasly.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss