Latest Posts

Gasly este sigur că Honda „va da totul, până în ultimul moment”

Vizualizări: 10989

Pierre Gasly nu este îngrijorat de performanța celor de la Honda, din ultimul lor sezon în Formula 1. El crede că aceștia vor depune la fel de mult efort, ca și până acum, deși la finalul anului se retrag din sport.

„Cred că au planuri bune pentru 2021. Cunosc câteva dintre ele și sună bine, dar nu vreau să vorbesc în locul lor. Aștept să văd timpul pe tur și performanța pe pistă, înainte de a mă entuziasma prea tare. Dar știu că Honda muncește mult și sunt sigur că va da totul, până în ultimul moment, chiar dacă pleacă la finalul acestui an. Eșecul nu face parte din mentalitatea lor.

Vor lupta până la final. Cred că ei încearcă în mod constant să îmbunătățească pachetul. În Abu Dhabi, Max a luat pole-ul, de sub nasul celor de la Mercedes, toate cele 4 monoposturi Honda au ajuns în Q3, am fost la un nivel destul de decent. Desigur că dacă vom avea și mai mult în 2021, va fi și mai bine”, a relatat Gasly.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss