More

  Latest Posts

  Gasly este încântat de P6 în Arabia Saudită, Tsunoda „frustrat” în ciuda faptului că a ajuns în Q3

  Pierre Gasly a spus că este fericit să înregistreze încă un start în top 6 în 2021, chiar dacă a simțit că ar fi putut face și mai bine. Dar colegul său de echipă AlphaTauri, Yuki Tsunoda, a fost „frustrat” că nu a făcut un tur curat în Q3…

  Gasly s-a pregătit pentru noul circuit Jeddah Corniche din Arabia Saudită, francezul arătându-se acasă în AT02 încă de la prima sesiune de antrenamente – și a excelat pe tot parcursul calificărilor.

  „Pot fi fericit decât cu un top șase”, a spus el. „Nu pot fi prea lacom, dar, evident, în același timp am ratat P5 – ar trebui să calculăm, dar trebuie să fie extrem de aproape.

  „Te gândești mereu ce ar fi putut fi, dar la sfârșitul zilei, a fost o calificare foarte bună.

  „Nu a fost ușor, nu m-am simțit confortabil în mașină, Q1, Q2, am avut câteva momente. Este greu să pui totul împreună. Chiar a trebuit să lucrez pe linii și să încerc să maximizez totul și asta am făcut în Q3. Sunt cu adevărat mulțumit de asta.”

  AlphaTauri s-a calificat rapid ultima dată în Qatar, dar apoi s-a chinuit să reziste în cursă. În timp ce Gasly anticipează că va fi o altă duminică provocatoare, el speră că nu va fi atât de rău.

  Gasly

  „Ne-am uitat la toate”, a spus el. „Am încercat să facem tot ce ne stă în putință pentru a îmbunătăți, deoarece va fi greu pentru noi – multe secțiuni de viteză mare, este foarte greu pentru anvelope.

  „Ne așteptăm să nu fie ușor pentru noi mâine, dar nu poate fi mai rău decât Qatar”, a adăugat Gasly, care a coborât de pe locul 2 pe grilă în Losail, pe locul 11 ​​la steag. „Acolo a fost cu adevărat dureros. Mă aștept ca mâine să fie puțin mai bine, dar totuși va trebui să luptăm, în mod clar, cu mașinile din jurul nostru.”

  Tsunoda a ajuns în Q3 fără a fi nevoie să folosească cel mai moale compus pentru prima dată în cariera sa în F1 – dar a rămas supărat că traficul l-a împiedicat să termine chiar mai sus de opt.

  „Am sentimente amestecate”, a spus el. „Până în Q3, a fost foarte bine. Am mers în Q3 cu anvelopa medie, ceea ce nu am mai făcut până acum. Dar am primit trafic la ultima mea împingere din partea lui [Sergio] Perez în primul sector, am avut mult aer murdar, nu m-am putut îmbunătăți. Sunt destul de frustrat.”

  El a adăugat: „Exista potențialul în mașină de a avea un timp bun pe tur. Dacă vedeți până în Q3, în mod constant am fost destul de buni. Prima împingere pe anvelopa moale, am fost rapizi. E o rușine.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss