GP24 Media

LATEST POSTS

Gasly este încântat de P6 în Arabia Saudită, Tsunoda „frustrat” în ciuda faptului că a ajuns în Q3

Gasly
Vizualizări: 12795

Pierre Gasly a spus că este fericit să înregistreze încă un start în top 6 în 2021, chiar dacă a simțit că ar fi putut face și mai bine. Dar colegul său de echipă AlphaTauri, Yuki Tsunoda, a fost „frustrat” că nu a făcut un tur curat în Q3…

Gasly s-a pregătit pentru noul circuit Jeddah Corniche din Arabia Saudită, francezul arătându-se acasă în AT02 încă de la prima sesiune de antrenamente – și a excelat pe tot parcursul calificărilor.

„Pot fi fericit decât cu un top șase”, a spus el. „Nu pot fi prea lacom, dar, evident, în același timp am ratat P5 – ar trebui să calculăm, dar trebuie să fie extrem de aproape.

„Te gândești mereu ce ar fi putut fi, dar la sfârșitul zilei, a fost o calificare foarte bună.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Nu a fost ușor, nu m-am simțit confortabil în mașină, Q1, Q2, am avut câteva momente. Este greu să pui totul împreună. Chiar a trebuit să lucrez pe linii și să încerc să maximizez totul și asta am făcut în Q3. Sunt cu adevărat mulțumit de asta.”

AlphaTauri s-a calificat rapid ultima dată în Qatar, dar apoi s-a chinuit să reziste în cursă. În timp ce Gasly anticipează că va fi o altă duminică provocatoare, el speră că nu va fi atât de rău.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Ne-am uitat la toate”, a spus el. „Am încercat să facem tot ce ne stă în putință pentru a îmbunătăți, deoarece va fi greu pentru noi – multe secțiuni de viteză mare, este foarte greu pentru anvelope.

„Ne așteptăm să nu fie ușor pentru noi mâine, dar nu poate fi mai rău decât Qatar”, a adăugat Gasly, care a coborât de pe locul 2 pe grilă în Losail, pe locul 11 ​​la steag. „Acolo a fost cu adevărat dureros. Mă aștept ca mâine să fie puțin mai bine, dar totuși va trebui să luptăm, în mod clar, cu mașinile din jurul nostru.”

Tsunoda a ajuns în Q3 fără a fi nevoie să folosească cel mai moale compus pentru prima dată în cariera sa în F1 – dar a rămas supărat că traficul l-a împiedicat să termine chiar mai sus de opt.

„Am sentimente amestecate”, a spus el. „Până în Q3, a fost foarte bine. Am mers în Q3 cu anvelopa medie, ceea ce nu am mai făcut până acum. Dar am primit trafic la ultima mea împingere din partea lui [Sergio] Perez în primul sector, am avut mult aer murdar, nu m-am putut îmbunătăți. Sunt destul de frustrat.”

El a adăugat: „Exista potențialul în mașină de a avea un timp bun pe tur. Dacă vedeți până în Q3, în mod constant am fost destul de buni. Prima împingere pe anvelopa moale, am fost rapizi. E o rușine.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES