Latest Posts

Gasly este încântat de P6 în Arabia Saudită, Tsunoda „frustrat” în ciuda faptului că a ajuns în Q3

Vizualizări: 13546

Pierre Gasly a spus că este fericit să înregistreze încă un start în top 6 în 2021, chiar dacă a simțit că ar fi putut face și mai bine. Dar colegul său de echipă AlphaTauri, Yuki Tsunoda, a fost „frustrat” că nu a făcut un tur curat în Q3…

Gasly s-a pregătit pentru noul circuit Jeddah Corniche din Arabia Saudită, francezul arătându-se acasă în AT02 încă de la prima sesiune de antrenamente – și a excelat pe tot parcursul calificărilor.

„Pot fi fericit decât cu un top șase”, a spus el. „Nu pot fi prea lacom, dar, evident, în același timp am ratat P5 – ar trebui să calculăm, dar trebuie să fie extrem de aproape.

„Te gândești mereu ce ar fi putut fi, dar la sfârșitul zilei, a fost o calificare foarte bună.

„Nu a fost ușor, nu m-am simțit confortabil în mașină, Q1, Q2, am avut câteva momente. Este greu să pui totul împreună. Chiar a trebuit să lucrez pe linii și să încerc să maximizez totul și asta am făcut în Q3. Sunt cu adevărat mulțumit de asta.”

AlphaTauri s-a calificat rapid ultima dată în Qatar, dar apoi s-a chinuit să reziste în cursă. În timp ce Gasly anticipează că va fi o altă duminică provocatoare, el speră că nu va fi atât de rău.

Gasly este încântat de P6 în Arabia Saudită, Tsunoda „frustrat” în ciuda faptului că a ajuns în Q3

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Ne-am uitat la toate”, a spus el. „Am încercat să facem tot ce ne stă în putință pentru a îmbunătăți, deoarece va fi greu pentru noi – multe secțiuni de viteză mare, este foarte greu pentru anvelope.

„Ne așteptăm să nu fie ușor pentru noi mâine, dar nu poate fi mai rău decât Qatar”, a adăugat Gasly, care a coborât de pe locul 2 pe grilă în Losail, pe locul 11 ​​la steag. „Acolo a fost cu adevărat dureros. Mă aștept ca mâine să fie puțin mai bine, dar totuși va trebui să luptăm, în mod clar, cu mașinile din jurul nostru.”

Tsunoda a ajuns în Q3 fără a fi nevoie să folosească cel mai moale compus pentru prima dată în cariera sa în F1 – dar a rămas supărat că traficul l-a împiedicat să termine chiar mai sus de opt.

„Am sentimente amestecate”, a spus el. „Până în Q3, a fost foarte bine. Am mers în Q3 cu anvelopa medie, ceea ce nu am mai făcut până acum. Dar am primit trafic la ultima mea împingere din partea lui [Sergio] Perez în primul sector, am avut mult aer murdar, nu m-am putut îmbunătăți. Sunt destul de frustrat.”

El a adăugat: „Exista potențialul în mașină de a avea un timp bun pe tur. Dacă vedeți până în Q3, în mod constant am fost destul de buni. Prima împingere pe anvelopa moale, am fost rapizi. E o rușine.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss