Latest Posts

Gasly: Demiterea sa de la Red Bull nu a fost corectă

Vizualizări: 19984

Pierre Gasly recunoaște nu numai că a fost șocat, ci și „furios” când a aflat de demiterea de la Red Bull, deoarece a considerat că decizia echipei a fost nedreaptă. Deși Gasly se chinuia să se potrivească cu coechipierul Max Verstappen, Red Bull l-a asigurat în timp ce a intrat în pauza de vară, că locul său este în siguranță.

Câteva zile mai târziu, el a primit un telefon care l-a anunțat că și-a pierdut locul și că se va îndrepta înapoi la Toro Rosso pentru restul sezonului. Francezul nu a fost impresionat. „Desigur, când am primit veștile, am fost într-adevăr șocat și cam supărat”, a relatat Gasly.

„Nu cred că a fost corect, deoarece aceste șase luni nu au fost nicăieri pe aproape de ceea ce ar fi trebuit să arătăm. Îți pasă, pentru că vrei să fii în cea mai rapidă mașină. ”„ Și am încercat să fac schimbări în modul meu și mi s-a promis lucruri care până la urmă nu s-au întâmplat. Au fost multe lucruri care nu au mers cum au trebuit. „Dar la sfârșitul zilei, aceasta a fost situația, s-a făcut, s-a trecut, nu am putut să o schimb”.

Demis de la Toro Rosso, francezul a fost hotărât să dovedească celor de la Red Bull că mai are tot ce îi trebuie pentru a fi pilot de Formula 1. „Am zis, bine, am aceste nouă curse în care îmi voi arăta abilitățile, viteza, consecvența și lucrurile pe care le-am arătat de când am început cu monoposturile până am ajuns la Red Bull.

„Am fost rapid în fiecare sezon cu fiecare mașină din fiecare categorie diferită, iar aceste șase luni au fost singurele șase luni din cariera mea, unde lucrurile nu au decurs bine. „Dintr-o dată toată lumea se întreabă„ ah știe să frâneze, știe cum să manevreze volanul ”și toate aceste lucruri stupide care se comentează, deoarece informațiile rămân confidențiale în cadrul echipei.

„A fost ceva de genul, în regulă, acum voi munci mai mult ca niciodată pentru a demonstra acest punct, și pentru aceste nouă curse vreau să fiu la cel mai bun nivel fără să schimb nimic, păstrând totuși aceeași abordare pe care am avut-o la începutul anului, dar doar asigurându-mă că sunt în topul jocului în fiecare sesiune. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Gasly: Demiterea sa de la Red Bull nu a fost corectă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Așa au fost performanțele lui Gasly când era la Toro Rosso, care au inclus un rezultat de clasament la Marele Premiu al Braziliei, și că a câștigat un nou contract pentru sezonul 2020. „Eram cu niște prieteni și au fost ceva de genul„ anul tău a fost ca un film de la Hollywood, un film de care ai zice că nu poate fi adevărat, sunt prea multe lucruri care s-au dovedit a fi adevărate ”, glumește el. „Și cam asta simt și eu.”

„Am trecut pur și simplu prin tot felul de emoții și sentimente, de la frustrare la furie, la unul dintre cele mai triste momente din viața mea, la Spa cu Anthoine [Hubert] și apoi două luni mai târziu la unul dintre cele mai fericite momente din viața mea cu primul podium în F1. „Este exact ca un roller-coaster, dar în același timp am învățat multe despre aceste situații atât la nivel personal, cât și ca pilot.

„Într-un final, a fost doar al doilea meu sezon în F1, așa că mai sunt multe lucruri pe care le descoperi și le experimentezi.”

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Red Bull Content Pool
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss