More

  Latest Posts

  Gasly conduce mai bine ca niciodată

  Pilotul de Formula 1 al AlphaTauri, Pierre Gasly, crede că se descurcă mai bine ca niciodată, după o cursă puternică spre locul cinci în Marele Premiu al Portugaliei.
  Francezul a revenit rapid, după un incendiu la motor, vineri, care i-a obligat echipa să depășească termenul limită impus de FIA pentru a construi șasiul de rezervă pentru sâmbătă.

  Ulterior, Gasly s-a calificat pe locul nouă și, după ce a pierdut un loc în fața lui Kimi Raikkonen, a început să câștige teren, preluând al cincilea loc de la Sergio Perez în penultimul tur. Câștigătorul GPului italian se află pe locul nouă în campionatul mondial, la doar un punct în spatele lui Alex Albon de la Red Bull.

  “Cred că este corect să spun asta”, a spus el când a fost întrebat de Sky F1 dacă era în cea mai bună formă. „Evident, cu ceva mai multă experiență acum, cred că reușesc și abordez weekendul într-un mod diferit și reușesc să extrag totul mai mult”.

  Gasly nu a avut nicio explicație de ce mașina lui a avut un ritm atât de bun în cursa de la Portimao.

  „E o întrebare bună, nu știu”, a spus el. “Am fost foarte competitivi. Trebuie să spun că mi-a plăcut foarte mult cursa. A fost foarte distractiv în interiorul cabinei și sunt foarte fericit că am reușit să trecem de Renault, McLaren și Racing Point .Mai ales după toată munca pe care au făcut-o băieții vineri seară. Au dormit o oră și toată lumea era foarte obosită după ce au reconstruit o mașină nouă , așa că sunt încântat să le dedic acest al cincilea loc. Când schimbi șasiul, te gândești întotdeauna că poate merge în orice sens: fie se poate înrăutăți, fie va fi mai bine. Dacă ceva pare să nu funcționeze destul de bine, este întotdeauna bine să confirmați imediat și să obțineți un rezultat bun cu un nou șasiu”.

  Depășirea lui Perez de către Gasly a venit după o mișcare controversată de blocare în turul anterior, care a dus la o mustrare pentru mexican.

  „A fost cam aiurea”, a spus el. „Nu știu cum arată din exterior, așa că trebuie să văd filmările, dar diferența de viteză în acel moment este atât de mare, încât probabil am fost cu 30 km/h mai rapidă decât el. Am decis să mă angajez în interior și el s-a mișcat cu adevărat în ultimul moment. Am frânat, dar nu știu cum am reușit să evităm contactul”, a mărturisit Gasly.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss