More

  Latest Posts

  Gasly: “Aș fi în stare să mă lupt cu Max acum”

  Pierre Gasly crede că în același monopost, ar reprezenta o adevărată provocare pentru Max Verstappen, în acest moment, având în vedere progresul pe care l-a făcut în ultimul an. Gasly a fost promovat la Red Bull în 2019, după un an cu Toro Rosso, dar francezul nu a reușit să facă față.

  După pauza de vară, Red Bull l-a trimis pe Gasly înapoi la echipa-soră și l-a promovat pe Alex Albon la formația din Milton Keynes. Mișcarea nu a fost una de succes, deoarece nici tailandezul nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, iar acum va fi înlocuit de Sergio Perez.

  În schimb, Gasly a avut parte de un an excelent cu AlphaTauri și a obținut prima sa victorie din F1 la Monza. Pilotul de 24 de ani a progresat enorm în ultimele 12 luni și simte că dacă ar avea șansa să se dueleze cu Verstappen în același monopost, ar fi un adversar redutabil.

  „Aș fi în stare să mă lupt cu el în același monopost. Dar este mai complicat de atât. Îmi cunosc aptitudinile. Dacă am un monopost potrivit, ca anul acesta, mă pot descurca foarte bine. Am demonstrat-o. Voi împinge la maxim în continuare ca să fiu sigur că voi avea o șansă.”

  „Mă descurc mult mai bine. Din punct de vedere obiectiv, sunt un pilot mult mai bun. Mai consecvent, cu mai multă experiență. Mă aștept să fiu chiar mai bun în 2021 și după. Ce îmi doresc este să ajung campion în F1 – pentru asta lucrez”, a conchis Gasly.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss