GP24 Media

LATEST POSTS

Gasly: “Aș fi în stare să mă lupt cu Max acum”

Vizualizări: 10235

Pierre Gasly crede că în același monopost, ar reprezenta o adevărată provocare pentru Max Verstappen, în acest moment, având în vedere progresul pe care l-a făcut în ultimul an. Gasly a fost promovat la Red Bull în 2019, după un an cu Toro Rosso, dar francezul nu a reușit să facă față.

După pauza de vară, Red Bull l-a trimis pe Gasly înapoi la echipa-soră și l-a promovat pe Alex Albon la formația din Milton Keynes. Mișcarea nu a fost una de succes, deoarece nici tailandezul nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, iar acum va fi înlocuit de Sergio Perez.

În schimb, Gasly a avut parte de un an excelent cu AlphaTauri și a obținut prima sa victorie din F1 la Monza. Pilotul de 24 de ani a progresat enorm în ultimele 12 luni și simte că dacă ar avea șansa să se dueleze cu Verstappen în același monopost, ar fi un adversar redutabil.

„Aș fi în stare să mă lupt cu el în același monopost. Dar este mai complicat de atât. Îmi cunosc aptitudinile. Dacă am un monopost potrivit, ca anul acesta, mă pot descurca foarte bine. Am demonstrat-o. Voi împinge la maxim în continuare ca să fiu sigur că voi avea o șansă.”

„Mă descurc mult mai bine. Din punct de vedere obiectiv, sunt un pilot mult mai bun. Mai consecvent, cu mai multă experiență. Mă aștept să fiu chiar mai bun în 2021 și după. Ce îmi doresc este să ajung campion în F1 – pentru asta lucrez”, a conchis Gasly.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES