More

  Latest Posts

  Garzo revine în MotoE și la Tech3 în 2022

  Spaniolul Garzo va concura pentru Tech3 E-Racing sezonul viitor în Cupa Mondială FIM Enel MotoE.

  Hector Garzo se va alinia pe grilă pentru echipa Tech3 E-Racing pentru a doua oară în carieră, după ce a concurat deja cu echipa Franței în sezonul inaugural al Cupei Mondiale FIM Enel MotoE din 2019.

  În primul său sezon în clasa electrică, pilotul spaniol a fost foarte impresionant pe motocicleta Energica Ego Corsa și a terminat pe podium de trei ori, pe locul 4 la general în campionat, și va căuta să facă câțiva pași mai departe în 2022.

  Nativul din Valencia, în vârstă de 23 de ani, a avut o relație deosebită cu echipa din sudul Franței în ultimii doi ani, deoarece a avut trei apariții în Moto2 la Jerez, Le Mans și Mugello cu echipa în 2018. ultimele două sezoane, a concurat în Campionatul Mondial Moto2 și a obținut un valoros al doilea loc în Marele Premiu din Valencia în 2020.

  Hector Garzo: „Mă simt foarte entuziasmat pentru anul viitor pentru că m-am întors cu familia Tech3, care este cel mai important lucru pentru mine. Am făcut deja un sezon în MotoE, primul an în care s-a construit campionatul. În 2019, am fost foarte aproape de a câștiga titlul, așa că anul acesta vreau să lupt din nou pentru campionat. Va fi un an foarte bun, așa că să mergem la campionat!”

  Garzo

  Herve Poncharal, Team Manager: „Sunt foarte bucuros să anunț că Hector Garzo se va întoarce cu Tech3 E-Racing în 2022. Am avut un sezon 2019 grozav împreună și sunt foarte încântat să-l văd din nou la Cupa Mondială FIM Enel MotoE. Sunt încrezător că vom fi competitivi și îndrăznesc să visez că vom avea posibilitatea de a lupta pentru titlu.

  „În ultimele două sezoane, Hector a dat dovadă de viteză și potențial mare în Campionatul Mondial Moto2. A făcut multe progrese. A avea un tânăr pilot de un asemenea nivel care se alătură Campionatului MotoE demonstrează că MotoE devine din ce în ce mai competitiv în fiecare an și atrage piloti talentați și rapizi.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoE găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss