Latest Posts

Garzo revine în MotoE și la Tech3 în 2022

Vizualizări: 31328

Spaniolul Garzo va concura pentru Tech3 E-Racing sezonul viitor în Cupa Mondială FIM Enel MotoE.

Hector Garzo se va alinia pe grilă pentru echipa Tech3 E-Racing pentru a doua oară în carieră, după ce a concurat deja cu echipa Franței în sezonul inaugural al Cupei Mondiale FIM Enel MotoE din 2019.

În primul său sezon în clasa electrică, pilotul spaniol a fost foarte impresionant pe motocicleta Energica Ego Corsa și a terminat pe podium de trei ori, pe locul 4 la general în campionat, și va căuta să facă câțiva pași mai departe în 2022.

Nativul din Valencia, în vârstă de 23 de ani, a avut o relație deosebită cu echipa din sudul Franței în ultimii doi ani, deoarece a avut trei apariții în Moto2 la Jerez, Le Mans și Mugello cu echipa în 2018. ultimele două sezoane, a concurat în Campionatul Mondial Moto2 și a obținut un valoros al doilea loc în Marele Premiu din Valencia în 2020.

Hector Garzo: „Mă simt foarte entuziasmat pentru anul viitor pentru că m-am întors cu familia Tech3, care este cel mai important lucru pentru mine. Am făcut deja un sezon în MotoE, primul an în care s-a construit campionatul. În 2019, am fost foarte aproape de a câștiga titlul, așa că anul acesta vreau să lupt din nou pentru campionat. Va fi un an foarte bun, așa că să mergem la campionat!”

Garzo revine în MotoE și la Tech3 în 2022

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Herve Poncharal, Team Manager: „Sunt foarte bucuros să anunț că Hector Garzo se va întoarce cu Tech3 E-Racing în 2022. Am avut un sezon 2019 grozav împreună și sunt foarte încântat să-l văd din nou la Cupa Mondială FIM Enel MotoE. Sunt încrezător că vom fi competitivi și îndrăznesc să visez că vom avea posibilitatea de a lupta pentru titlu.

„În ultimele două sezoane, Hector a dat dovadă de viteză și potențial mare în Campionatul Mondial Moto2. A făcut multe progrese. A avea un tânăr pilot de un asemenea nivel care se alătură Campionatului MotoE demonstrează că MotoE devine din ce în ce mai competitiv în fiecare an și atrage piloti talentați și rapizi.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoE găsiţi AICI!

Sursa: MotoGP
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

MotoGP

Latest Posts

Don't Miss