Latest Posts

Gândurile lui Charles Leclerc la final de sezon

Vizualizări: 10914

În trecut, Enzo spunea că importanța pilotului este de 50%, iar a monopostului la fel. Cât la sută s-a schimbat asta acum?

Charles Leclerc: „Lucrurile s-au schimbat în ultimii ani, dar nu cred că atât de mult. Un aspect nu funcționează fără celalat.”

Poți avea o relație de prietenie cu ceilalți piloți?

CL: „Desigur. Este o diferență între ceea ce se întâmplă pe pistă și ceea ce se petrece în afara ei. Un bun prieten îmi este cu siguranță Pierre Gasly, cu care am avut mereu o relație specială, chiar și înainte să ajungem în F1.”

Cum se vor schimba lucrurile când ți se va alătura Carlos Sainz?

CL: „Până la vârsta asta am înțeles că există o diferență în ceea ce privește relația dintre coechipieri, pe pistă și în afară. Cred că și Carlos gândește la fel. Când închidem vizorul, toți vrem să fim cei mai rapizi.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Îl cunoști bine pe Carlos?

CL: „Încă nu, dar cred că ne vom înțelege bine.”

Ce ai învățat în acești doi ani alături de Vettel?

CL: „M-a ajutat mult să văd în ce fel lucrează cu echipa. Felul în care relaționează cu inginerii, atenția la detalii. Și mai este și foarte rapid și m-a determinat și pe mine să dau totul în fiecare cursă.”

Binotto spune că în 2021 Ferrari va fi din nou o echipă mai competitivă. Crezi că lalturi de tine se vor putea gândi și la un titlu?

CL: „Până la urmă acesta este job-ul meu. Deci voi încerca, deși având în vedere de unde pornim, ștacheta este foarte sus. Eu sunt aici și ca să aduc Ferrari înapoi în lumina reflectoarelor, în cel mai scurt timp posibil, dar nu va fi ușor, după cum a spus și Binotto. Dar cred în asta, cred de fiecare dată când mă urc în monopost, chiar și într-un sezon ca acesta.”

Ai primit vreo critica care te-a deranjat foarte rău?

CL: „Mă deranjează foarte tare când mi se spune că sunt arogant, pentru că știu sigur că nu m-am schimbat. Atât tata, cât și Jules m-au îndemnat mereu să rămân cu picioarele pe pământ. Totul în cariera mea s-a derulat pe repede înainte și în direcția bună, dar am ținut cont de acel sfat mereu. De ceea, acest cuvânt (aroganță), mă deranjează mai mult decât altele. Cu cât înaintez mai mult, cu atât simt că oamenii se apropie de mine doar din interes. Așa că mă închid în mine. Dar asta nu înseamnă că sunt arogant, nu m-am schimbat din acest punct de vedere.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss