More

  Latest Posts

  Gala FIM: Campionii Mondiali din 2020 și 2021 sărbătoriţi la Monaco

  Gala FIM revine pentru a celebra toţi câștigătorii pe două roți din ultimele două sezoane ale Campionatelor de MotoGP, Moto2 şi Moto3.

  Gala FIM a revenit pentru o ediție cu totul specială în 2021, cu campionii din 2020 și 2021 prezenţi la eveniment după ce pandemia de Covid-19 a obligat anularea ediției din 2020.

  Adunând laolaltă Campioni din toate disciplinele pe două roți, Gala a ocupat sâmbătă seara Principatul Monaco.

  Campionul Mondial FIM MotoGP 2021 Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP) și campionul 2020 Joan Mir (Team Suzuki Ecstar) au fost doi principalii cap de afiș la eveniment, când și-au primit medaliile, sărbătorind ultimii doi ani de acțiune incredibilă în MotoGP și un prim titlu de clasa premieră pentru fiecare dintre ei.

  Li s-au alăturat Campionul Mondial FIM Moto2 2021 Remy Gardner (Red Bull KTM Ajo), Campionul Moto2 2020 Enea Bastianini (Avintia Esponsorama), Campionul Mondial FIM Moto3 2021 Pedro Acosta (Red Bull KTM Ajo) şi Campionul Moto3 2020 Albert Arenas (Echipa Aspar) – reunind o galerie de campioni din padocul MotoGP.

  Printre mulți alții prezenți s-au numărat senzația WorldSBK Toprak Razgatlıoğlu, care a câștigat prima coroană uimitoare WorldSBK în 2021, precum și campionii mondiali FIM Moto3 Juniori din 2020 și 2021 Daniel Holgado și Izan Guevara. Holgado își primește medalia înainte de debutul cu normă întreagă în Moto3 pe scena mondială sezonul viitor, unde Guevara a impresionat deja să devină un câștigător al Marelui Premiu anul acesta.

  Aceasta este o încheiere a evenimentului final al sezonului pentru cei prăjiți pe scenă, cu vacanța de iarnă acum cu adevărat în desfășurare, în timp ce așteptăm ca motoarele zgomotoase să revină pe Circuitul Internațional Sepang pentru Testul Shakedown.

  Acolo, Gardner va fi primul retras, deoarece participă ca începător în MotoGP, înainte ca Quartararo, Mir și Bastianini să se pregătească pentru a-și începe campaniile. Nici Acosta, Arenas, Holgado și Guevara nu vor rămâne cu mult în urmă, deoarece se pregătesc pentru mai multe… deci cine va reveni pe scena Galei în 2022?

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss