More

  Latest Posts

  Gala Campionilor FRAS 2021 s-a amânat.

  Biroul Executiv al Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) a decis, prin hotarârea nr 17/15.11.2021, amânarea Galei Campionilor FRAS 2021, din cauza numărului redus de confirmări din partea sportivilor premianți.

  FRAS a făcut toate demersurile către autorități și a obținut avizul pentru organizarea Galei Campionilor 2021, însă, evenimentul programat pe 27 noiembrie, la Timișoara, la Venue Ballroom & Events, nu se va putea desfășura, din păcate, din cauza numărului mic de confirmări din partea sportivilor premianți.

  Până astăzi, 15 noiembrie, termenul limită, din totalul sportivilor programați să urce pe podiumuri mai puțin de 1/3 au confirmat prezența, astfel că Biroul Executiv FRAS a decis amânarea evenimentului, la o dată care va fi anunțată ulterior.

  Mai jos puteți consulta lista piloților care vor fi premiați la Gala Campionilor 2021, în urma clasamentelor generale întocmite de comisiile sportive ale fiecărei discipline în parte.

  În cazul în care există neconcordanțe, vă rugăm să le comunicați prin email la adresa [email protected]. Clasamentele afișate sunt provizorii şi vor fi validate în cadrul unei ședințe a Consiliului Federal FRAS:

  *** Actualizat

  Campionatul Naţional de Off Road este în desfăşurare.

  Mai multe știri despre Motorsportul Românesc găsiți AICI.

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss