More

  Latest Posts

  FRM: Sportivii Anului 2020 la ramuri Motocros și Dirt Track.

  Cei mai buni sportivi ai anului 2020 la disciplina Motocros sunt: George Cabal, Krisztian Robert Tompa și Zoltan Ordog. Federația Română de Motociclism a pregătit pentru toți sportivii anului 2020 de la toate disciplinele câte o cască moto.

  MotoCros

  Am fost vizitați la sediul Federației de Campionul României la clasa MX2, Krisztian Tompa (Steaua București), și de Campionul României la clasa 85cc, Zoltan Ordog (Top Cross TCS Otopeni). Aceștia și-au probat căștile, ne-au împărtășit planurile lor pentru aceste sezon și ne-au semnat în calendarul FRM 2021 în dreptul fotografiilor lor din  competițiile anului trecut.

  MotoCros

  Alături de Krisztian Tompa și Zoltan Ordog a venit și un viitor sportiv al anului la disciplina Motocros, Sami Alexandru Dumitru (Top Cross TCS Otopeni), Campion Național la clasa 65cc în sezonul competițional 2020.

  Ne-am fi bucurat să putem acorda aceste premii la fel că în anii trecuți, cu ocazia Galei Campionilor. Din păcate, aceasta nu a fost posibil în 2020 și nu ne rămâne decât să sperăm că pe parcursul acestui an vom începe să intrăm în normalitate, să avem iar spectatori la concursuri și să încheiem sezonul competițional cu o nouă Gală.

  MotoCros

  Felicitări tuturor și să ne vedem cu bine la prima etapă națională de motocros care se vă disputa pe circuitul de la Ciolpani între 10 și 11 aprilie 2021!

  Cel mai bun sportiv al anului la disciplina Dirt Track este Andrei Popa de la clubul CSTA București.

  Andrei a reușit în anul 2020 să obțină titlul de Campion al României la clasa Seniori și ne-a vizitat azi la sediul FRM pentru a îi fi înmânat oficial premiul (o cască Airoh). Cu această ocazie ne-a semnat în Calendarul FRM 2021 și ne-a împărtășit câteva gânduri pentru sezonul competițional 2021:

  MotoCros

  „Îmi doresc că anul acesta să fie un an mai bun, să reușesc să mă calific la mondialele de juniori și să obțin rezultate cât mai bune în campionatele europene” Felicitări Andrei și mult succes în atingerea țelurilor tale!

  Pentru a afla cine a primit premiul Sportivul anului pentru clasa Hard Enduro de către FRM, faceți clic AICI.

  Sursa: FRM (Federația Română de Motociclism)

  Photocredit: FRM (Federația Română de Motociclism)


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss