Latest Posts

FRM: Sportivii Anului 2020 la ramuri Motocros și Dirt Track.

Vizualizări: 24850

Cei mai buni sportivi ai anului 2020 la disciplina Motocros sunt: George Cabal, Krisztian Robert Tompa și Zoltan Ordog. Federația Română de Motociclism a pregătit pentru toți sportivii anului 2020 de la toate disciplinele câte o cască moto.

MotoCros

Am fost vizitați la sediul Federației de Campionul României la clasa MX2, Krisztian Tompa (Steaua București), și de Campionul României la clasa 85cc, Zoltan Ordog (Top Cross TCS Otopeni). Aceștia și-au probat căștile, ne-au împărtășit planurile lor pentru aceste sezon și ne-au semnat în calendarul FRM 2021 în dreptul fotografiilor lor din  competițiile anului trecut.

MotoCros

Alături de Krisztian Tompa și Zoltan Ordog a venit și un viitor sportiv al anului la disciplina Motocros, Sami Alexandru Dumitru (Top Cross TCS Otopeni), Campion Național la clasa 65cc în sezonul competițional 2020.

Ne-am fi bucurat să putem acorda aceste premii la fel că în anii trecuți, cu ocazia Galei Campionilor. Din păcate, aceasta nu a fost posibil în 2020 și nu ne rămâne decât să sperăm că pe parcursul acestui an vom începe să intrăm în normalitate, să avem iar spectatori la concursuri și să încheiem sezonul competițional cu o nouă Gală.

MotoCros

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Felicitări tuturor și să ne vedem cu bine la prima etapă națională de motocros care se vă disputa pe circuitul de la Ciolpani între 10 și 11 aprilie 2021!

Cel mai bun sportiv al anului la disciplina Dirt Track este Andrei Popa de la clubul CSTA București.

Andrei a reușit în anul 2020 să obțină titlul de Campion al României la clasa Seniori și ne-a vizitat azi la sediul FRM pentru a îi fi înmânat oficial premiul (o cască Airoh). Cu această ocazie ne-a semnat în Calendarul FRM 2021 și ne-a împărtășit câteva gânduri pentru sezonul competițional 2021:

MotoCros

„Îmi doresc că anul acesta să fie un an mai bun, să reușesc să mă calific la mondialele de juniori și să obțin rezultate cât mai bune în campionatele europene” Felicitări Andrei și mult succes în atingerea țelurilor tale!

Pentru a afla cine a primit premiul Sportivul anului pentru clasa Hard Enduro de către FRM, faceți clic AICI.

Sursa: FRM (Federația Română de Motociclism)
Photocredit: FRM (Federația Română de Motociclism)
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FRM (Federația Română de Motociclism)

Latest Posts

Don't Miss