GP24 Media

LATEST POSTS

FRM: Incepe Campionatul National de Motocros – 5 septembrie 2020

Vizualizări: 40849

Prima etapa a Campionatului National Individual al României la Motocros se vă desfășura sâmbăta 5 septembrie 2020 pe al doilea circuit din cadrul TCS Racing Park Ciolpani (jud. Ilfov) în organizarea clubului Dual Racing Team București. Competiția ce trebuia conform programării să se desfășoare pe circuitul din Prundu (jud. Giurgiu) a fost mutata cu acordul Comisiei de Motocros pe circuitul secundar al complexului TCS Racing Park, organizarea de la Prundu fiind amânată pentru odată în luna octombrie ce vă fi comunicata ulterior.

Concursul vă marca startul Campionatului National de Motocros 2020, acesta desfășurându-se într-o zi pentru toate clasele participante – MX1, MX2, MX2 Juniori, 50cc Junior 2 & 3, 85cc, 65cc, 300 2T, Fete, Veterani 1&2 și Amatori MX1&MX2, având următorul Regulament Particular și Program:

Descarca Regulament Particular – CNIR MX E1 Ciolpani 2 05.09.20

Descarca Program Competiție – CNIR MX E1 Ciolpani 2 05.09.20

FRM: Incepe Campionatul National de Motocros – 5 septembrie 2020

Competiția vă respecta regulile distanțării sociale astfel încât accesul spectatorilor nu vă fi permis iar fiecare participant vă avea dreptul la un număr de cel mult 3 însoțitori.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES