More

  Latest Posts

  FRM: Incepe Campionatul National de Motocros – 5 septembrie 2020

  Prima etapa a Campionatului National Individual al României la Motocros se vă desfășura sâmbăta 5 septembrie 2020 pe al doilea circuit din cadrul TCS Racing Park Ciolpani (jud. Ilfov) în organizarea clubului Dual Racing Team București. Competiția ce trebuia conform programării să se desfășoare pe circuitul din Prundu (jud. Giurgiu) a fost mutata cu acordul Comisiei de Motocros pe circuitul secundar al complexului TCS Racing Park, organizarea de la Prundu fiind amânată pentru odată în luna octombrie ce vă fi comunicata ulterior.

  Concursul vă marca startul Campionatului National de Motocros 2020, acesta desfășurându-se într-o zi pentru toate clasele participante – MX1, MX2, MX2 Juniori, 50cc Junior 2 & 3, 85cc, 65cc, 300 2T, Fete, Veterani 1&2 și Amatori MX1&MX2, având următorul Regulament Particular și Program:

  Descarca Regulament Particular – CNIR MX E1 Ciolpani 2 05.09.20

  Descarca Program Competiție – CNIR MX E1 Ciolpani 2 05.09.20

  Competiția vă respecta regulile distanțării sociale astfel încât accesul spectatorilor nu vă fi permis iar fiecare participant vă avea dreptul la un număr de cel mult 3 însoțitori.

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss