Latest Posts

FRM: Cronica Congresului si a Ceremoniei de Premiere BMU – Sofia 12.01.2019

Vizualizări: 27704

La finalul saptamanii trecute a avut loc la Sofia Congresul European BMU si Ceremonia de Premiere a Campionilor Europeni BMU din sezonul competitional 2018.

Romania a fost singura natiune care a urcat pe podium la toate cele cinci intreceri pe natiuni: Extrem Enduro, Locul I, Moto Classic – Locul I, Viteza – Locul II, Motocros – Locul II si Supermoto – Locul III.

generala

 

La Viteza, Româniasi-a adjudecat trei clase din cinci, inclusiv clasa regina: Robert Muresan – Superbike, Ionel Pascota – Supersport si Vlad Neaga – F600. Ionel Pascota este in plus si Campionul Bulgariei la clasa Supersport; iar Robert Muresan este si el castigator al locului III in Campionatul Bulgariei de Viteza – clasa Superbike.

WhatsApp Image 2019-01-14 at 12.27.35 (1)

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

La Motocros, cea mai importanta clasa, MX1, a fost castigata de Valentin Adrian Raduta. Tot pe locul I la Motocros a urcat si Zoltan Ordog – care este astfel Campion European BMU la  clasa MX65. Valentin Adrian Raduta este in plus si Campionul Bulgariei la Clasa MX1.

Laurentiu Ciurescu a fost desemnat Campionul Bulgariei la clasa Scutere, iar Adrian Rus castigator al locului III la clasa F1000 (Campionatul de Viteza al Bulgariei).

In cadrul Congresului au fost votate si stabilite regulamentele si calendarul competitional pentru sezonul European BMU 2019.

In urmatoarele zile vom publica pe site-ul Federatiei Române de Motociclism Calendarul Provizoriu 2019.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss