GP24 Media

LATEST POSTS

Frederic Vasseur consideră că motorul Ferrari din 2021 va fi mai performant

Vizualizări: 10364

 

Imediat după gala festivă de la Varșovia în care Alfa Romeo și-a prezentat noul monopost, Frederic Vasseur a discutat cu presa în legătură cu așteptările sale vis-a-vis de noul sezon de Formula 1, dar și față de ceea ce semnifică colaborarea cu Ferrari.

Team principalul echipei elvețiene a comentat succint despre colaborarea cu Ferrari. “Colaborarea cu Ferrari este foarte puternică. Am avut multe întâlniri în timpul iernii pentru a discuta despre situația de anul trecut, mai ales că situația nu a fost prea bună.” a comentat Vasseur.

“Pentru 2021, vom lua unul sau două elemente de la Ferrari, nu mai mult. Punctul cheie al colaborării noastre este dat de capacitatea de a învăța unii de la ceilalți în limita regulamentului.” a adăugat oficialul francez.

Frederic Vasseur a comentat ulterior și asupra obiectivelor pentru 2022, atunci când regulamentul tehnic va fi modificat în mod radical. “Pas cu pas, ne dorim să ne întoarcem în zona de mijloc a clasamentului, dar suntem conștienți că e un obiectiv greu de realizat și că avem mult de lucrat în acest sens.” a concluzionat oficialul echipei Alfa Romeo.

Alfa Romeo a încheiat în 2020 pe locul al optulea în clasamentul general al constructorilor. Pentru 2021, echipa elvețiană va miza pentru al treilea an la rând pe tandemul format din Kimi Raikkonen și Antonio Giovinazzi.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GrandPx
Photocredit: Essentially Sports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES