More

  Latest Posts

  Frederic Vasseur consideră că motorul Ferrari din 2021 va fi mai performant

   

  Imediat după gala festivă de la Varșovia în care Alfa Romeo și-a prezentat noul monopost, Frederic Vasseur a discutat cu presa în legătură cu așteptările sale vis-a-vis de noul sezon de Formula 1, dar și față de ceea ce semnifică colaborarea cu Ferrari.

  Team principalul echipei elvețiene a comentat succint despre colaborarea cu Ferrari. “Colaborarea cu Ferrari este foarte puternică. Am avut multe întâlniri în timpul iernii pentru a discuta despre situația de anul trecut, mai ales că situația nu a fost prea bună.” a comentat Vasseur.

  “Pentru 2021, vom lua unul sau două elemente de la Ferrari, nu mai mult. Punctul cheie al colaborării noastre este dat de capacitatea de a învăța unii de la ceilalți în limita regulamentului.” a adăugat oficialul francez.

  Frederic Vasseur a comentat ulterior și asupra obiectivelor pentru 2022, atunci când regulamentul tehnic va fi modificat în mod radical. “Pas cu pas, ne dorim să ne întoarcem în zona de mijloc a clasamentului, dar suntem conștienți că e un obiectiv greu de realizat și că avem mult de lucrat în acest sens.” a concluzionat oficialul echipei Alfa Romeo.

  Alfa Romeo a încheiat în 2020 pe locul al optulea în clasamentul general al constructorilor. Pentru 2021, echipa elvețiană va miza pentru al treilea an la rând pe tandemul format din Kimi Raikkonen și Antonio Giovinazzi.

  Sursa: GrandPx

  Photocredit: Essentially Sports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss