More

  Latest Posts

  Frații Coronel sunt pregătiți de Dakar cu o mașină construită de ei numită Beast 3.0 (Video)

  JEDDAH – După luni de pregătire, este aproape timpul: Raliul Dakar 2020 urmează să înceapă. Tim și Tom Coronel au trecut de inspecția tehnică și se pregătesc pentru o nouă aventură în Arabia Saudită.

  Circul Dakar a călătorit în Orientul Mijlociu pentru prima dată pentru ediția 2020. Aceasta are consecințele sale: teren nou și necunoscut, temperaturi mai scăzute, mai puține ore de lumină a zilei și mai puțini kilometri de legătură. Cu toate acestea, un lucru rămâne neschimbat: organizația a făcut totul pentru a îngreuna participanții. Este și rămâne cel mai dur test pentru om și mașină, și de asemena pe un alt continent.

  Tim și Tom Coronel au câștigat multă experiență în Dakar în ultimii ani și nu sunt prea preocupați. Pregătirea a mers mai bine ca oricând, The Beast s-a îmbunătățit din nou considerabil și starea de spirit este întotdeauna bună. Cu toate acestea, a fost un pic de șoc în timpul agitației de joi: “Prima plimbare a fost super distractivă, în special la primele dune, a spus Tom râzând. Tim a ezitat la primele dune pe care le-a văzut. Am mers prea încet și imediat ne-am blocat. Hai să spunem doar că a fost o introducere bună pentru nisipul arab … “Tim recunoaște:” Shakeown-ul a fost la fel de util: la primele dune eram într-adevăr în jos pe axele noastre din nisip. Am fost puțin prea atent. Mai bine acum decât în ​​timpul unei etape “.

  Calmi și liniștiți
  Restul zilei a mers lin și mai bine decât ne așteptam, Tom spune: „Am reușit să rezolvăm câteva probleme minore, dar pentru asta este destinată o zi. Mașina a fost pe barcă de trei zile, așa că totul trebuie să fei trezit din nou. A mers bine, de fapt mult mai bine decât se aștepta. Pregătirile au mers foarte bine, există pace în cadrul echipei. Și mașina a mers foarte frumos prin nisipul liber. Tim a obținut tot mai multă încredere, el avea deja multă viteză. Asta a fost tare de văzut. “Suntem gata!”

  Tim este de asemenea foarte mulțumit de starea de lucrurilor: „Pot spune doar că ultimele zile au mers bine. Shakeown-ul a mers foarte bine. Am dat peste câteva lucruri mici pe care le-am remediat acum. Am fost mulțumit de asta, pentru că, dacă ți se întâmplă așa ceva în timpul unui stagiu, poți pierde ușor timp. În total, sunt super conținut, pregătit pentru toată lumea din echipă. “

  Beast 3.0 a trecut cu succes inspecția tehnică și acum este în așteptare în parcul fermé până duminică, când începe Raliul Dakar.

  Stage 1: Jeddah – Al Wajh
  319 kilometri de probe speciale

  Etapa de deschidere a Raliului Dakar 2020 nu va fi deloc una ușoară. Participanții imediat aflați la prima etapă sunt expuși la peste trei sute de kilometri de teste. Terenul este variat și, prin urmare viclean: rapid și șerpuit, dune și stânci. O etapă care cu siguranță nu ar trebui subestimată.

   

  Va urma un interviu îm care Tim și Tom Coronel vor prezenta Beast 3.0

  Rămâneți aproape!!

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Tim & Tom Coronel


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss