Latest Posts

FRAS: O nouă etapă în calendarul Campionatului Național de Viteză în Coastă 2

Vizualizări: 17251

Campionatul Național de Viteză în Coastă 2 va avea o nouă etapă inclusă în calendarul pentru sezonul 2020, runda organizată în premieră la Dărmănești, județul Bacău, urmând să se desfășoare în perioada 7-8 august.

Traseul de concurs este localizat în Poiana Uzului, lângă lacul antropic aflat pe cursul inferior al râului uz, în amonte față de orașul Dărmănești. Locația se află la numai 20 de kilometri de stațiunea Târgu Ocna și la 35 de kilometri de Slănic Moldova. Moineștiul, oraș care a găzduit Raliul Moldovei, este la 20 de kilometri.

Înscrierea concurenților la această etapă va fi gratuită, iar programul este împărțit în două zile. Vineri, de la ora 17:00, va avea loc un start festiv în fața Primăriei Dărmănești, iar sâmbătă se vor desfășura două manșe de recunoașteri și două de concurs.

Festivitatea de premiere este programată pentru sâmbătă seară tot în fața Primăriei Dărmănești.

Punctajul anual anunțat inițial nu se va schimba, singura completare fiind la etapa singulare, care nu sunt comune cu CNVC 1 se vor calcula punctele după sistemul N-1.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss