More

  Latest Posts

  FRAS: O nouă etapă în calendarul Campionatului Național de Viteză în Coastă 2

  Campionatul Național de Viteză în Coastă 2 va avea o nouă etapă inclusă în calendarul pentru sezonul 2020, runda organizată în premieră la Dărmănești, județul Bacău, urmând să se desfășoare în perioada 7-8 august.

  Traseul de concurs este localizat în Poiana Uzului, lângă lacul antropic aflat pe cursul inferior al râului uz, în amonte față de orașul Dărmănești. Locația se află la numai 20 de kilometri de stațiunea Târgu Ocna și la 35 de kilometri de Slănic Moldova. Moineștiul, oraș care a găzduit Raliul Moldovei, este la 20 de kilometri.

  Înscrierea concurenților la această etapă va fi gratuită, iar programul este împărțit în două zile. Vineri, de la ora 17:00, va avea loc un start festiv în fața Primăriei Dărmănești, iar sâmbătă se vor desfășura două manșe de recunoașteri și două de concurs.

  Festivitatea de premiere este programată pentru sâmbătă seară tot în fața Primăriei Dărmănești.

  Punctajul anual anunțat inițial nu se va schimba, singura completare fiind la etapa singulare, care nu sunt comune cu CNVC 1 se vor calcula punctele după sistemul N-1.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss