Latest Posts

Franz Tost: Tsunoda are „șanse mari” de a păstra locul de la AlphaTauri F1

Vizualizări: 18964

Franz Tost, șeful AlphaTauri din Formula 1, spune că Yuki Tsunoda are „șanse mari” de a-și păstra locul, dacă pilotul japonez continuă să aibă performanțe bune.

Pierre Gasly a fost deja confirmat oficial de către echipă pentru sezonul viitor, dar poziția lui Yuki Tsunoda nu este încă sigură, conflictul cu Pierre Gasly din Marele Premiu al Marii Britanii fiind cea mai mare pată neagră împotriva sa. Pierre Gasly a avut avantajul în calificări, dar cei doi piloți au fost mai apropiați în ceea ce privește rezultatele din curse, francezul obținând 16 puncte până acum în 2022, iar Yuki Tsunoda 11.

Red Bull Racing are mai mulți protejați care arată bine în F2 în acest sezon, deși niciunul nu a apărut încă ca o amenințare clară și evidentă pentru poziția lui Yuki Tsunoda. „Dacă va continua așa cum a făcut-o în timpul sezonului, în afară de accidentări, cred că are o șansă bună să rămână cu noi”, a spus Tost despre Yuki Tsunoda la GP-ul Austriei. „Depinde de el. Dacă va arăta o performanță bună, va rămâne, dacă nu va arăta o performanță bună, va fi eliminat. Total ușor”.

Franz, Tost

Consilierul Red Bull Racing, Helmut Marko, s-a referit recent la Yuki Tsunoda ca fiind „copilul problematic” al companiei, făcând referire în special la modul său abrupt de a vorbi la radio. Cu toate acestea, Tost a sugerat că preferă un pilot cu un caracter puternic. „Îmi plac copiii-problemă pentru că aceștia sunt copiii cu adevărat buni care pot face ceva din asta”, a spus Franz Tost. „Nu-mi plac copiii sfinți”.


GP24 PronoContest este în sfârșit gata.

Jocul conceput de GP24 Media constă în prezicerea primelor 10 rezultate în competițiile dumneavoastră preferate de motorsport. Pentru restul sezonului 2022 ne vom concentra pe sezonul actual al Formulei 1. Din 2023 vom adăuga și alte competiții în campionate separate.

Vizitați site-ul GP24 PronoContest făcând click pe imaginea de mai jos și citiți totul despre joc, cum ar fi regulile și premiile care pot fi câștigate pentru fiecare cursă și, bineînțeles, marele premiu pentru cel mai mare total de puncte obținute pe parcursul sezonului. Succes!!!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Franz, Tost


Yuki Tsunoda a făcut o greșeală; el o știe și va lucra la asta. El se află încă în procesul de dezvoltare. El este rapid. A fost rapid și în acest weekend aici. Și el își va face drumul său. Este nevoie de puțin timp”. Franz Tost a confirmat că a fost rapid și i-a citit actul de revoltă lui Yuki Tsunoda după coliziunea de la Silverstone. „Bineînțeles, a fost un coșmar pentru echipă. Pentru că piloții erau pe pozițiile șapte și opt. Și știam că Silverstone este dificil pentru noi și, prin urmare, am fost într-adevăr în poziții bune”.

„Și apoi Yuki Tsunoda a devenit puțin prea nerăbdător, a încercat să îl depășească pe Pierre Gasly  la frânare, a pierdut partea din spate și s-a izbit de el. Imediat după cursă, l-am chemat pe Yuki Tsunoda în biroul meu și i-am spus că acest lucru este absolut interzis și că trebuie să fie mai disciplinat și mai răbdător. Aceasta nu a fost prima coliziune între coechipieri și nu va fi ultima – sperăm că la noi – dar am văzut acest lucru în istoria F1 de câteva ori. Cu toate acestea, acest lucru în orice mod trebuie evitat”.

Franz, Tost

Yuki Tsunoda, între timp, a avut un weekend frustrant în Austria și a rămas nedumerit de ce mașina sa a fost lipsită de performanță și aderență pe drumul spre locul 16. El speră ca echipa să găsească răspunsuri. „Este clar că ceva s-a întâmplat în special la mașina mea”, a spus el. „Ca echipă nu am avut ritm, dar chiar și luând în considerare acest lucru, în special mașina mea pur și simplu nu a avut ritm”.

„Am dat totul pentru a fi sincer, sunt destul de mulțumit de performanța pe care am făcut-o, dar nu am avut ritm, nu am avut deloc aderență. Așa că trebuie să aflăm cu siguranță care a fost problema acolo. Pneul proaspăt este capabil să cam ascundă aceste probleme, limitările, dar de îndată ce simt că am un pas mai puțin aderență, începe să alunece. Așa că trebuie să aflăm cu siguranță care a fost problema acolo”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss