More

  Latest Posts

  Franz Tost de la Alpha Tauri: „Dorim sincer să mulțumim celor de la Honda pentru cooperarea frumoasă”

  Franz Tost spune că Scuderia AlphaTauri este întristată de știrea că furnizorii lor de la Honda se vor retrage din Formula 1 la sfârșitul anului 2021, dar vor lucra din greu pentru a găsi un nou furnizor de motoare pentru 2022 și nu numai.

  Directorul echipei, Tost, a supravegheat sosirea Honda când echipa era Scuderia Toro Rosso în 2018 și s-au bucurat de succes atât în 2019, cât și în 2020, cu podiumuri atât pentru Daniil Kvyat cât și pentru Pierre Gasly anul trecut și surpriza, câștigul lui Gasly de anul acesta din Marele Premiu al Italiei.

  Tost spune că este convins că parteneriatul vă continua să prospere și să crească în restul sezonului curent și în 2021 și, deși dezamăgit de știrile despre plecarea lor iminentă, el înțelege raționamentul din spate.

  „Scuderia AlphaTauri și Honda au construit o relație foarte bună și profesională de când am început să cooperăm în 2018”, a spus Tost. „Ne-am bucurat împreună de un mare succes în ultimii ani, câștigând o cursă și terminând de două ori pe podium.”

  „Este regretabil faptul că Honda a decis să-și oprească angajamentul față de Formula 1, deoarece performanțele unității lor de putere s-au îmbunătățit constant, devenind unul dintre cele mai bune motoare din cursă, într-o perioadă scurtă de timp, de când s-au întors în sport.

  „Sunt convins că împreună vom continua să obținem rezultate puternice în cursele rămase în acest sezon și anul viitor.”

  „Respectăm cu siguranță motivul care a stat la baza deciziei Honda de a se concentra asupra inițiativelor de mediu și de a depune eforturi pentru neutralizarea emisiilor de carbon, toată lumea de la Scuderia AlphaTauri le urează tot binele în atingerea tuturor obiectivelor lor și să aibă un viitor de succes.”

  „Dorim sincer să mulțumim Honda pentru cooperarea fructuoasă, ne-am bucurat foarte mult în fiecare zi în care am lucrat împreună. Nu va fi ușor să găsim un partener la fel de bun, dar, bineînțeles, vom începe să analizăm toate posibilitățile ca să obținem cea mai bună soluție pentru 2022.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss