Latest Posts

Franz Tost de la Alpha Tauri: „Dorim sincer să mulțumim celor de la Honda pentru cooperarea frumoasă”

Vizualizări: 15078

Franz Tost spune că Scuderia AlphaTauri este întristată de știrea că furnizorii lor de la Honda se vor retrage din Formula 1 la sfârșitul anului 2021, dar vor lucra din greu pentru a găsi un nou furnizor de motoare pentru 2022 și nu numai.

Directorul echipei, Tost, a supravegheat sosirea Honda când echipa era Scuderia Toro Rosso în 2018 și s-au bucurat de succes atât în 2019, cât și în 2020, cu podiumuri atât pentru Daniil Kvyat cât și pentru Pierre Gasly anul trecut și surpriza, câștigul lui Gasly de anul acesta din Marele Premiu al Italiei.

Tost spune că este convins că parteneriatul vă continua să prospere și să crească în restul sezonului curent și în 2021 și, deși dezamăgit de știrile despre plecarea lor iminentă, el înțelege raționamentul din spate.

„Scuderia AlphaTauri și Honda au construit o relație foarte bună și profesională de când am început să cooperăm în 2018”, a spus Tost. „Ne-am bucurat împreună de un mare succes în ultimii ani, câștigând o cursă și terminând de două ori pe podium.”

„Este regretabil faptul că Honda a decis să-și oprească angajamentul față de Formula 1, deoarece performanțele unității lor de putere s-au îmbunătățit constant, devenind unul dintre cele mai bune motoare din cursă, într-o perioadă scurtă de timp, de când s-au întors în sport.

„Sunt convins că împreună vom continua să obținem rezultate puternice în cursele rămase în acest sezon și anul viitor.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Respectăm cu siguranță motivul care a stat la baza deciziei Honda de a se concentra asupra inițiativelor de mediu și de a depune eforturi pentru neutralizarea emisiilor de carbon, toată lumea de la Scuderia AlphaTauri le urează tot binele în atingerea tuturor obiectivelor lor și să aibă un viitor de succes.”

„Dorim sincer să mulțumim Honda pentru cooperarea fructuoasă, ne-am bucurat foarte mult în fiecare zi în care am lucrat împreună. Nu va fi ușor să găsim un partener la fel de bun, dar, bineînțeles, vom începe să analizăm toate posibilitățile ca să obținem cea mai bună soluție pentru 2022.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss