GP24 Media

LATEST POSTS

Frank și Claire Williams ar trebui să părăsească F1 spune Ralf Schumacher.

Vizualizări: 11648

Williams nu a reușit să țină pasul cu Formula 1 modernă, potrivit fostului pilot al echipei Ralf Schumacher. Germanul, care a câștigat șase Grand Prix pentru echipa britanică până în 2004, a fost solicitat de Speed Week să comenteze știrile că Williams este în prezent la vânzare. “Se pare că nici Frank Williams, nici fiica sa nu au putut conduce echipa într-un stil modern”, a spus Schumacher.

Williams a terminat pe ultimul loc în 2019 și acum se agață de supraviețuirea financiară, Schumacher adăugând: „Există o mulțime de lucruri în neregulă cu stilul de management acolo”. „Calea ar fi trebuit să fie pregătită acolo cu ani în urmă pentru un personal de management al noii generații”. Eu am experimentat asta singur – vremurile s-au schimbat pur și simplu. „Sistemul Frank Williams a fost întotdeauna despre exercitarea presiunii de sus”.

Schumacher, 44 de ani, spune că echipa din Grove poate fi vindecată, „dar numai dacă Frank și Claire se retrag complet și un bun investitor vine la bord”. „Încă cred că este o echipă excelentă de curse și cu partenerii și banii potriviți, aș participa imediat”, a spus el.

Cu toate acestea, cei mai probabil cumpărători sunt Michael Latifi, al cărui fiu Nicolae conduce deja pentru Williams, și oligarhul rus Dmitry Mazepin. „Mazepin este gata de plecare și este mai bogat decât Latifi și Stroll”, a spus Schumacher. „Până acum a cumpărat fiecare echipă pentru fiul său, de la Formula 3 în sus. Nu pot critica asta pentru că mă bucur că există oameni care iubesc sportul nostru și sunt dispuși să investească atâția bani, chiar dacă este pentru copiii lor”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES