More

  Latest Posts

  Frank și Claire Williams ar trebui să părăsească F1 spune Ralf Schumacher.

  Williams nu a reușit să țină pasul cu Formula 1 modernă, potrivit fostului pilot al echipei Ralf Schumacher. Germanul, care a câștigat șase Grand Prix pentru echipa britanică până în 2004, a fost solicitat de Speed Week să comenteze știrile că Williams este în prezent la vânzare. “Se pare că nici Frank Williams, nici fiica sa nu au putut conduce echipa într-un stil modern”, a spus Schumacher.

  Williams a terminat pe ultimul loc în 2019 și acum se agață de supraviețuirea financiară, Schumacher adăugând: „Există o mulțime de lucruri în neregulă cu stilul de management acolo”. „Calea ar fi trebuit să fie pregătită acolo cu ani în urmă pentru un personal de management al noii generații”. Eu am experimentat asta singur – vremurile s-au schimbat pur și simplu. „Sistemul Frank Williams a fost întotdeauna despre exercitarea presiunii de sus”.

  Schumacher, 44 de ani, spune că echipa din Grove poate fi vindecată, „dar numai dacă Frank și Claire se retrag complet și un bun investitor vine la bord”. „Încă cred că este o echipă excelentă de curse și cu partenerii și banii potriviți, aș participa imediat”, a spus el.

  Cu toate acestea, cei mai probabil cumpărători sunt Michael Latifi, al cărui fiu Nicolae conduce deja pentru Williams, și oligarhul rus Dmitry Mazepin. „Mazepin este gata de plecare și este mai bogat decât Latifi și Stroll”, a spus Schumacher. „Până acum a cumpărat fiecare echipă pentru fiul său, de la Formula 3 în sus. Nu pot critica asta pentru că mă bucur că există oameni care iubesc sportul nostru și sunt dispuși să investească atâția bani, chiar dacă este pentru copiii lor”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss