GP24 Media

LATEST POSTS

Francesco Bagnaia “poate avea probleme dacă sunt prea atent” în cursa pentru titlu la Valencia.

Francesco, Bagnaia
Vizualizări: 22233

Liderul campionatului MotoGP, Francesco Bagnaia, a declarat că va aborda finala pentru titlu in campionatul mondial de motociclism MotoGP la Valencia în stilul său obișnuit, deoarece “când ești prea atent poți avea probleme”.

Francesco Bagnaia “poate avea probleme dacă sunt prea prudent” în meciul decisiv pentru titlu de MotoGP la Valencia. Pilotul Ducati a câștigat Marele Premiu al Malaeziei de la sfârșitul săptămânii trecute, dar, cu Fabio Quartararo pe locul trei, nu a fost suficient pentru a-și adjudeca titlul. Prin urmare, Francesco Bagnaia se îndreaptă spre GP-ul de săptămâna viitoare de la Valencia având nevoie de doar două puncte pentru a câștiga campionatul în ceea ce va fi doar a cincea rundă finală care va decide titlul în era modernă a MotoGP.

Francesco, Bagnaia

Cu singura posibilitate pentru Fabio Quartararo de a-și apăra titlul fiind victoria la Valencia, Francesco Bagnaia nu trebuie să își asume niciun risc nejustificat pentru a asigura primul campionat al piloților Ducati la MotoGP din 2007 încoace. Dar Francesco Bagnaia spune că nu-și va modifica abordarea la Valencia, deoarece pilotarea prea prudentă este mai probabil să ducă la probleme.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Cu siguranță va fi, din punct de vedere al campionatului, un pic mai bine”, a declarat Francesco Bagnaia despre cursa de la Valencia. „Dar, în mod normal, atunci când ești prea prudent, poți avea probleme, pentru că ești în grup, este mai dificil să faci lucruri, pneul din față trece prin schimbări de presiune. Deci, voi încerca să fac ca întotdeauna, nu ca în acest weekend, pentru că am căzut prea mult. Dar trebuie să fiu inteligent, să înțeleg totul, iar apoi în cursă, dacă am posibilitatea de a câștiga, voi încerca să câștig”.

Francesco, Bagnaia

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Voi aștepta ziua de vineri la Valencia, în speranța unor sesiuni uscate, iar apoi voi vedea ce se va întâmpla.” Francesco Bagnaia a avut parte de un weekend dificil în Malaezia înainte de victorie, deoarece a căzut de două ori sâmbătă și a terminat pe locul nouă pe grilă. Dar italianul spune că vrea să ducă la Valencia conștiința că a câștigat GP-ul Malaeziei „fără să forțeze” motocicleta. „Acum mă pot relaxa”, a adăugat el.

“Weekendul din Malaezia a fost destul de greu pentru greșelile pe care le-am făcut sâmbătă. Așadar, pentru Valencia aș vrea să înțeleg că putem fi suficient de puternici fără să forțăm așa cum am făcut-o sâmbătă. Iar astăzi a fost demonstrația că ritmul nostru a fost suficient de bun fără să facem lucruri nebunești”.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES